دسر ژله رولی یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که با ترکیب ژله و بستنی وانیلی تهیه میشود. این دسر نه تنها طعمی لذیذ دارد، بلکه به دلیل ظاهر زیبا و خاصش، مهمانیها و جشنها را جذابتر میکند.
مواد لازم برای تهیه ژله رولی
- ژله در رنگ دلخواه: یک بسته
- آب جوش: کمی کمتر از یک لیوان
- بستنی وانیلی: ½ لیوان
طرز تهیه ژله رولی
برای تهیه ژله رولی ابتدا آب داخل کتری بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. سپس تقریبا یک لیوان آب جوش را در کاسهای بریزید و ژله را در آن بریزید و مخلوط کنید تا کاملا حل شود.
کاسه را روی کتری (حرارت غیرمستقیم) بگذارید و آرام ژله را هم بزنید. پس از آن که تمام ژله در آب حل شد، بستنی وانیلی را از فریزر بیرون بیاورید و در کاسه قرار دهید تا حرارت ژله باعث آب شدن بستنی شود.
ظرفی مانند یک سینی با ابعاد 20 یا 30 سانتیمتر انتخاب کنید و سلفونی به اندازه داخل سینی ببرید. فرچه را کمی روغنی کنید و روی سلفونی که کف سینی انداختهاید بکشید تا جدا کردن ژله برای رول کردن آسانتر شود.
ژله را داخل سینی بریزید و به مدت تقریبا 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده و با یک کارد عمودی با قطر 1 تا 2 سانتیمتر بر روی ژله بکشید و آنها را دایرهوار بپیچید تا تمام آنها رول شوند.
ژله رولی را دوباره در یخچال قرار دهید و زمان سرو، برای تزئین از پودر نارگیل استفاده کنید و یا با کمک خلال دندان به شکل آب نبات چوبی در بیاورید که این کار باعث زیباتر شدن دسر میشود.
ارسال دیدگاه