ژله یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که به سفرههای ما زیبایی دوچندانی میبخشد. در این مطلب، شما را با طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان آشنا میکنیم. این دسر نه تنها خوشمزه است بلکه میتوانید با تزیینات خود آن را زیباتر کنید.
مواد اولیه :
- پودر ژله موز یا آناناس به میزان لازم
- بستنی وانیلی یا خامه به میزان لازم
- روغن مایع برای چرب کردن قالب
- آب به میزان لازم
- کنجد برای تزیین
طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان :
یک ظرف پیرکس را چرب کنید (نگران نباشید ژله چربی را جذب نمی کند). برای لایههای تیرهتر از دلستر و یا نوشابه یا رنگ قهوهای خوراکی استفاده کنید. به ضخامت لایه اول که تیره است و کنجد روی آن است، از ژله موزی یا ژله آناناس استفاده کنید و به جای آب سرد، از دلستر استفاده کنید تا تیرهتر شود. میتوانید کمی نوشابه هم اضافه کنید. یک لایه نازک بریزید داخل پیرکسی که چرب کردید و بگذارید داخل یخچال تا خودش را بگیرد.
سپس یک لایه با ژله آناناس یا موز را با بستنی یا خامه مخلوط میکنیم و میگذاریم تا خودش را بگیرد. وقتی گرفت، ژله موز یا آناناس ساده را میریزیم و این کار را در چند مرحله تکرار کنید. بهتر است تعداد لایهها با لایه اول به ۸ لایه برسد. بعد که کامل خودش را گرفت، با کاتر بیضی برش بدهید و در ظرف بچینید. با چاقو مانند تصویر از وسط لایه تیره کمی بردارید (مانند شیرینی زبان) و در آخر روی آن کنجد بریزید. با این برش راحتتر لایههای آن را ببینید.
ارسال دیدگاه