طرز تهیه پیراشکی مرغ و جوجه کباب پنیری خوشمزه و ساده

سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 16

اگر تازه شروع به آشپزی کرده‌اید، نگران نباشید! ما به شما طرز تهیه پیراشکی مرغ و جوجه کباب پنیری را آموزش می‌دهیم. این غذا با طعم عالی و مراحل آسان، برای هر مبتدی‌ای مناسب است.

پیراشکی مرغ

طرز تهیه پیراشکی مرغ و جوجه کباب پنیری

مواد لازم:

  • آب: یک پیمانه
  • شیر (ترجیحاً پرچرب): یک پیمانه
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • خمیرمایه خشک: یک قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ (درشت): 2 عدد
  • خامه ترش یا ماست ساده: یک چهارم پیمانه
  • کره (ذوب شده): 60 میلی‌گرم
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • آرد: 5 پیمانه
  • روغن: به مقدار لازم

مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):

  • سینه مرغ (چرخ شده): 900 گرم
  • پیاز کوچک (رنده شده): یک عدد
  • سیر درشت (رنده شده): 2 حبه
  • تخم‌مرغ (درشت): یک عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم

طرز تهیه:

شیر و آب را با هم مخلوط کنید و در مایکروویو قرار دهید تا گرم شود. سپس شکر و مایه خمیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا شکر حل شود. مخلوط را حدود 15 دقیقه در دمای محیط قرار دهید. تخم‌مرغ‌ها، نمک و خامه ترش را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس کره ذوب شده را اضافه و دوباره هم بزنید.

آرد را به تدریج اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را به ظرف مناسب منتقل کرده و روی آن را با پارچه تمیز بپوشانید و اجازه دهید حدود یک ساعت استراحت کند تا ور آید. برای تهیه فیلینگ، سینه مرغ چرخ شده، تخم‌مرغ، سیر و پیاز رنده شده، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.

زمانی که حجم خمیر سه برابر شد، دستان خود را چرب کرده و گلوله‌هایی به اندازه یک دوم پیمانه از آن جدا کنید. آنها را کف دست خود پهن کرده و مقداری فیلینگ را روی هر یک قرار دهید. لبه‌های خمیر را روی هم قرار دهید و با انگشت یا چنگال شکل دهید. مقدار زیادی روغن را در ظرف مناسب روی حرارت داغ کنید (دمای 300 درجه فارنهایت) و پیراشکی‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند. آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود و سپس سرو کنید.

نکته: هرگز تمامی پیراشکی‌ها را ابتدا درست نکنید و در حین سرخ کردن تعدادی از آنها را تهیه کنید، زیرا در غیر این صورت آنها بسیار ور آمده و پس از سرخ شدن درونشان پر از هوا خواهد بود.

جوجه کباب پنیری

طرز تهیه پیراشکی مرغ و جوجه کباب پنیری

مواد لازم:

  • سینه مرغ: 2 کیلو
  • آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
  • زردچوبه: یک دوم قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: یک دوم قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): یک دوم قاشق چای‌خوری
  • سبزیجات معطر خشک: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
  • پنیر پارمزان (رنده شده): یک پیمانه
  • سس مایونز: یک پیمانه
  • پودر نان یا پودر سوخاری: به مقدار لازم
  • روغن (ترجیحاً زیتون): به مقدار لازم

طرز تهیه:

چاشنی‌ها را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. پنیر پارمزان را در غذاساز حدود یک دقیقه به صورت پودر دربیاورید. مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید. چاشنی‌ها، پنیر پارمزان رنده شده و سس مایونز را به آن اضافه و مخلوط کنید. مواد را حداقل 6 ساعت یا از شب قبل در یخچال قرار دهید.

پس از گذشت این زمان، مواد را از یخچال درآورده و آب لیموترش را به آن اضافه و مخلوط کنید. تکه‌های مرغ را به سیخ چوبی بکشید و هر سیخ کباب را در پودر نان یا پودر سوخاری بغلتانید.

تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه کنید. سیخ‌ها را در تابه قرار دهید تا هر دو طرف جوجه‌ها سرخ شوند. سیخ‌های چوبی را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و سپس سرو کنید.

Capture 155

طرز تهیه مافین گردو و شکلات سفید خوشمزه و آسان

Capture 47

طرز تهیه نوشیدنی مکزیکی هورچاتا خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا