پیراشکی خوشمزه کرمدار
پیراشکی یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک میان وعده بین المللی شناخته می شود، با طرز تهیه پیراشکی کرمدار خوشمزه با ما همراه باشید در مقاله قبلی طرز تهیه دونات خوشمزه خانگی را آموزش دادیم
پیراشکی یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک میان وعده بین المللی شناخته می شود، با طرز تهیه پیراشکی کرمدار خوشمزه با ما همراه باشید در مقاله قبلی طرز تهیه دونات خوشمزه خانگی را آموزش دادیم
ابتدا در یک ظرف مناسب زرده های تخم مرغ راهم می زنیم تا از هم باز شوند، سپس شیر و شکر را اضافه می کنیم وبا همزن دستی هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. وقابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.حرارت باید متوسط باشد. نشاسته ذرت را به همراه وانیل و نمک اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا کرم پیراشکی شکل بگیرد و غلیظ شود. قابلمه را از روی حرارت بر می داریم تا کرم خنک شود.و در قیف ریخته کنار می گزاریم .
پیراشکی کرم دار خوشمزه
برای تهیه پیراشکی ابتدا پودر خمیر مایه فوری و شیر ولرم داخل یک ظرف مناسب ریخته و در را ظرف بسته و اجازه می دهیم تا خمیر مایه به مدت ۵ نا 10 دقیقه عمل بیاید و پف کند.
یک کاسه بزرگ برای تهیه خمیر بردارید و آب ولرم را به همراه خمیر مایه عمل آمده، تخم مرغ ها، کره نرم شده، شکر، وانیل و نمک به ظرف اضافه کنید و با هم زن دستی زده تا یکدست شوند. در ادامه آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا خمیر شکل بگیرد.زیاد آرد به خمیر اضافه نکنید. چرا که پیراشکی پف نمی کند و با ورز دادن چسبندگی خمیر از بین ببرید و 10 دقیقه ورز دهید سپس در ظرف که چرب کردید خمیر را گذاشته و روی ان سلفون کشیده و یک حوله روی آن بیندازیدو در جای گرم قرار دهید و یک ساعت اجازه دهید تا خمیر استراحت کند و حجم ان دو برابر شود.پس از گذشت یک ساعت خمیر را از ظرف خارج کنید و کمی ورز دهید تا هوای آن خارج شود
خمیر را روی یک سطح صاف با وردنه پهن کنید . به طوری که قطر خمیر حدود نیم سانتی متر باشد. حالا با قالب گرد قالب یزنید، اگر قالب گرد ندارید از لیوان یا کاسه ی کوچک استفاده کنید.
پس از اینکه کار قالب زدن به پایان رسید، خمیرهای قالب زده شده را داخل یک سینی چینید و روی خمیرها را با یک دستمال مرطوب بپوشانید و 30 دقیقه دیگر استراحت دهید
سپس داخل یک تابه روغن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود سپس پیراشکی ها را داخل روغن سرخ کنید. اگر روغن داغ نباشد ممکن است پیراشکی ها به خوبی پف نکنند.(حرارت متوسط باشد )
پس از سرخ کردن پیراشکی ها، پیراشکی ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود. اجازه دهید خنک شوند، سپس از یک سمت پیراشکی ها را با یک کارد تیز باز کنید و داخل پیراشکی ها به اندازه دلخواه از کرم پیراشکی پر کنید و روی پیراشکی را با شکلات ذوب شده تزیین کنید
یکی از مهم ترین دلایلی که باعث سفت شدن و خشک شدن پیراشکی می شود این است که به خمیر پیراشکی بیش از حد آرد اضافه کنیم. بهتر است زمانی که خمیر کمی چسبندگی دارد آرد اضافه نکنید و با ورز دادن چسبندگی آن را کم کنیم.
ارسال دیدگاه