طرز تهیه پیتزا مخلوط

چهارشنبه 25 آبان 1401 آشپزی
طرز تهیه پیتزا مخلوط

طرز تهیه پیتزا مخلوط

طرز تهیه پیتزا مخلوط:پیتزا یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایتالیایی است و یکی از غذاهای آسانی است که می توانید در خانه برای عزیزانتان تهیه کنید

هر مناسبتی باشد، همه ما دوست داریم در خانه پیتزا بخوریم. اما، چه چیزی پشت تهیه این غذای خوشمزه وجود دارد؟ خوب، همه چیز را در مورد درست کردن یک پیتزای خوشمزه در خانه با این دستور العمل آسان یاد بگیرید که مراحل دقیق را طی می کند، نکاتی که شما را در تهیه یک پیتزا در خانه راهنمایی می کند.

 

طرز تهیه پیتزا مخلوط

طرز تهیه پیتزا مخلوط

تهیه خمیر پیتزا مخلوط

شیر :یک لیوان
خمیرترش:یک قاشق سوپخوری (به جای خمیر ترش از بکینگ پودر نیز می‌توانید استفاده کنید.)
روغن مایع :نصف لیوان
نمک :یک قاشق چایخوری
آرد سفید به میزان لازم

  • نمک را همراه با خمیرترش یا بکینگ پودر در شیر حل کنید.
    سپس روغن را نیز اضافه کنید.
    اکنون به تدریج آرد را اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد، اما سفت هم نشود.
    خمیر را چند دقیقه ورز دهید و سپس روی آن را بپوشانید و یک الی دو ساعت به آن استراحت دهید.
  • با این میزان مواد اولیه حدود نیم کیلوگرم خمیر پیتزا آماده می‌شود. اکنون که خمیر آماده است، نوبت به طرز تهیه پیتزا مخلوط می رسد.

 

مواد لازم  پیتزا مخلوط:

  • فلفل دلمه ای یک عدد
  • قارچ 200 گرم
  • کالباس 250 الی 300 گرم
  • گوشت چرخ کرده 200 الی 250 گرم
  • پیاز یک عدد متوسط
  • زیتون بدون هسته 10 الی 15 عدد
  • پنیرپیتزا به میزان لازم
  • سس پیتزا ۱ قاشق غذاخوری سر پر
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • آویشن و روغن به مقدار کافی
  • 2 عدد پیاز
طرز تهیه پیتزا مخلوط

طرز تهیه پیتزا مخلوط

دستور پخت پیتزا مخلوط:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود.

تخم مرغ آب پز ترکی/ طرز تهیه تخم مرغ آب پز خوشمزه با فلفل پنیری صبحانه ی بی نظیر

اول قالب را چرب کنید.کنار بگذارید

پیاز را ریز خرده کنید و با گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز و تفت دهید.  زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا بپزد و آب گوشت تمام شد. در آخر نمک را نیز اضافه کرده و پس از دو الی سه دقیقه گوشت را از روی حرارت بردارید.

روی یک سطح مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید و در قالب قرار دهید. سعمی کنید که خمیر حدود نیم سانتیمتر از دیواره قالب را بپوشاند.

مقداری سس پیتزا را روی خمیر بزنید.

کمی پودر آویشن روی سس بزنید.

مقداری کمی پنیرپیتزا را روی خمیر بریزید.

گوشت را به پیتزا اضافه کنید.

کالباس را خرد کرده و روی خمیر قرار دهید.

قارچ را برش بزیند، توجه داشته باشید که باید برش‌ها نازک باشند. قارچ‌ها را نیز به پیتزا اضافه کنید.

حالا فلفل دلمه ای را بشویید و در ظرفی نازک برش دهید. سپس پیازها را پوست گرفته و ورقه های نازک آن را نیز در ظرف دیگری برش دهیدآنها را روی پیتزا بریزید

روی پیتزا را با پنیر بپوشانید.

زیتون‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و روی پیتزا بچینید.

پیتزا را به مدت 10 دقیقه در دمای 250 درجه سانتیگراد بپزید

پیتزا را در سینی فر قرار دهید و داخل فر قرار دهید پس از اتمام پخت، سینی فر را بیرون آورده و پیتزا را برش دهید. بر اساس ذائقه خود، آویشن و فلفل چیلی را بپاشید و داغ سرو کنید.

(توجه: دقت کنید که فر با دمای 250 درجه سانتیگراد حداقل به مدت 5 دقیقه گرم شده باشد.)

Cake maste shokolaty

کیک/ طرز تهیه کیک ماست شکلاتی

kotlet soya

کتلت/ طرز تهیه کتلت سویا ساده و خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا