درست کردن پیتزا شیکاگو و خمیر پیتزا

جمعه 6 مرداد 1402 آشپزی
پیتزا شیکاگو

مواد لازم برای خمیر پیتزا شیکاگو

آرد: ۲ و 1/4 پیمانه
مخمر: ۱ بسته
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
آب گرم: ۱ پیمانه
روغن مایع : ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا شیکاگو:

برای تهیه این خمیر  ابتدا نمک، مخمر و یک و 1/4 پیمانه آرد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط می‌کنیم وآب گرم و روغن مایع را به مواد اضافه می‌کنیم و با همزن برقی با دور پایین ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم.حالا مواد را به مدت ۳ دقیقه با دور بالای همزن می‌زنیم.سپس هم زن را خاموش کرده .
بقیه  آرد را کم کم به این مایه اضافه می‌کنیم و  با دست مخلوط می‌کنیم تا خمیر جمع شود .خمیر را از ظرف خارج کرده و  بر روی سطح صاف آردپاشی شده انتقال می دهیم  و بقیه آرد را با دست به آن اضافه می‌کنیم و ورز می دهیم.تا چسبندگی خمیر کم شود

خمیر را  به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز می‌دهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت و ارتجاعی به دست آید.

خمیر پیتزا شیکاگو  بدست آمده را به دو قسمت تقسیم کرده یک قسمت بزرگ و یک قسمت کوچک تر ، روی آن را با سلفون می‌پوشانیم تا ۲۰ دقیقه استراحت کند.{ خمیر پیتزا شیکاگو در بازار موجود می باشد}

 

 images 18

مواد لازم برای تهیه پیتزا شیکاگو

سوسیس  : ١٠٠ تا ١۵٠ گرم

کالباس : ١۵٠ گرم

فلفل دلمه ‌: ١ عدد

قارچ : ۱۵۰ گرم

نان پیتزا: یک عدد

سس پیتزا: به میزان لازم

پنیر پیتزا :150 گرم

پنیر موزارلا :125 گرم

زیتون: حدود ١٠ عدد (دلخواه)

آویشن : به مقدار لازم

 

پیتزا شیکاگو

پیتزا شیکاگو

سس پیتزا:

رب گوجه فرنگی  با مقداری ریحان، آویشن، نمک، یک حبه سیر رنده شده، فلفل سیاه، آبلیمو و مقدار کمی روغن مایع یا روغن زیتون را در تابه ای مخلوط کرده و روی حرارت می گذازیم تا کمی تفت بخورد . و کنار می گذاریم تا خنک شود

 

طرز تهیه پیتزا شیکاگو

  •  نان پیتزا یا خمیر پیتزا را در قالبی گود که کمی چرب شده بگزارید. خمیر را طوری قرار  می دهیم   که هم کف قالب و  هم دیواره‌های آن را بپوشاند ، و از دیواره قالب حدود ١ تا ١.۵ سانتی‌متر خمیر بالاتر باشد،و اضافه خمیر را با قیچی می چینیم.
  • کالباس ، قارچ  ، فلفل دلمه ای ، زیتون و سوسیس را که خرد کرده ایم با هم تقت می‌دهیم.
  • برای سس کف پیتزا  یا ازسس آماده استفاده می کنیم
  • سس را روی خمیرمقداری میریزیم صاف می کنیم و بعد کمی پنیر پیتزا  ریخته و سپس  از مواد تفت داده شده می‌ریزیم و سپس  مقداری پنیر پیتزا می‌ریزیم. اگر طعم سوسیس و کالباس را دوست ندارید از مرغ ریش شده یا گوشت چرخی تفت داده شده با پیاز استفاده کنید.
  • پیتزا را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با درجه حرارت  ١٩٠ تا ٢٠٠ درجه سانتی‌گراد، می‌پزیم. اگر در طول پخت روی پیتزا تیره شده، با یک ورقه آلومینیومی روی آن را بپوشانید و بگذارید که خمیر زیرین کاملاً بپزد.
  • زمانی که پیتزا شیکاگو پخت، حدود ١٠ دقیقه صبر کنید ، سپس پیتزا را از قالب جدا کنید
  • پیتزای شیکاگو شما آماده است با سس دلخواه میل کنید.
املت تن ماهی با قارچ

درست کردن املت تن ماهی با قارچ

سوپ بروکلی

آیا سوپ کلم بروکلی سرشار از فیبر است؟/طرز تهیه سوپ بروکلی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا