طرز تهیه پیتزا شیکاگو خوشمزه و خانگی

جمعه 13 تیر 1404 آشپزی
پیتزا شیکاگو

پیتزا شیکاگو یکی از پیتزاهای معروف و محبوب در ایالات متحده است که به خاطر لایه‌های ضخیم و عطر و طعم دلپذیر خود شناخته می‌شود. در ادامه طرز تهیه خمیر و پیتزا شیکاگو را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای خمیر پیتزا شیکاگو

  • آرد: ۲ و 1/4 پیمانه
  • مخمر: ۱ بسته
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • آب گرم: ۱ پیمانه
  • روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا شیکاگو:

برای تهیه این خمیر ابتدا نمک، مخمر و یک و 1/4 پیمانه آرد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط می‌کنیم و آب گرم و روغن مایع را به مواد اضافه می‌کنیم و با همزن برقی با دور پایین ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم. حالا مواد را به مدت ۳ دقیقه با دور بالای همزن می‌زنیم. سپس همزن را خاموش کرده و بقیه آرد را کم کم به این مایه اضافه می‌کنیم و با دست مخلوط می‌کنیم تا خمیر جمع شود. خمیر را از ظرف خارج کرده و بر روی سطح صاف آردپاشی شده انتقال می‌دهیم و بقیه آرد را با دست به آن اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا چسبندگی خمیر کم شود.

خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز می‌دهیم تا اینکه خمیری نسبتاً سفت و ارتجاعی به دست آید. خمیر پیتزا شیکاگو بدست آمده را به دو قسمت تقسیم کرده، یک قسمت بزرگ و یک قسمت کوچک‌تر، روی آن را با سلفون می‌پوشانیم تا ۲۰ دقیقه استراحت کند.

مواد لازم برای تهیه پیتزا شیکاگو

  • سوسیس: ١٠٠ تا ١۵٠ گرم
  • کالباس: ١۵٠ گرم
  • فلفل دلمه‌ای: ١ عدد
  • قارچ: ۱۵۰ گرم
  • نان پیتزا: یک عدد
  • سس پیتزا: به میزان لازم
  • پنیر پیتزا: 150 گرم
  • پنیر موزارلا: 125 گرم
  • زیتون: حدود ١٠ عدد (دلخواه)
  • آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه سس پیتزا:

رب گوجه فرنگی را با مقداری ریحان، آویشن، نمک، یک حبه سیر رنده شده، فلفل سیاه، آبلیمو و مقدار کمی روغن مایع یا روغن زیتون را در تابه‌ای مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا کمی تفت بخورد و سپس کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

طرز تهیه پیتزا شیکاگو

  • نان پیتزا یا خمیر پیتزا را در قالبی گود که کمی چرب شده، بگذارید. خمیر را طوری قرار دهید که هم کف قالب و هم دیواره‌های آن را بپوشاند، و از دیواره قالب حدود ١ تا ١.۵ سانتی‌متر خمیر بالاتر باشد و اضافه خمیر را با قیچی می‌چینیم.
  • کالباس، قارچ، فلفل دلمه‌ای، زیتون و سوسیس را که خرد کرده‌ایم با هم تفت می‌دهیم.
  • برای سس کف پیتزا، از سس آماده استفاده می‌کنیم.
  • سس را روی خمیر مقداری می‌ریزیم و صاف می‌کنیم و بعد کمی پنیر پیتزا ریخته و سپس از مواد تفت داده شده می‌ریزیم و بعد مقداری پنیر پیتزا می‌ریزیم. اگر طعم سوسیس و کالباس را دوست ندارید می‌توانید از مرغ ریش شده یا گوشت چرخی تفت داده شده با پیاز استفاده کنید.
  • پیتزا را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ١٩٠ تا ٢٠٠ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم. اگر در طول پخت روی پیتزا تیره شده، با یک ورقه آلومینیومی روی آن را بپوشانید و بگذارید که خمیر زیرین کاملاً بپزد.
  • زمانی که پیتزا شیکاگو پخت، حدود ١٠ دقیقه صبر کنید، سپس پیتزا را از قالب جدا کنید.
  • پیتزای شیکاگو شما آماده است با سس دلخواه میل کنید.
طرز تهیه ماکارونی تازه در خانه

طرز تهیه ماکارونی خوشمزه و راحت در خانه

املت تن ماهی با قارچ

طرز تهیه املت تن ماهی با قارچ خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا