طرز تهیه پیتزای گوشت قلقلی لذیذ و ترد

جمعه 12 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 26

پیتزای گوشت قلقلی یکی از دستورهای غذایی خوشمزه مارتا استوارت است که ما طرز تهیه پیتزای گوشت قلقلی را برای شما آماده کرده‌ایم. این پیتزاهای تک‌نفره طعمی بی‌نظیر و ترد دارند.

مواد لازم:

  • نان پیتا ۲ عدد
  • پنیر موتزارلا ۱ پیمانه
  • پیاز ۱/۴ پیمانه
  • گوجه فرنگی ۶ برش
  • کوفته قلقلی ۸ عدد

طرز تهیه:

فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. نان پیتا (یا خمیر پیتزا) را در سینی فر قرار دهید. بر روی هر یک مقدار مساوی از پنیر، پیاز و گوجه فرنگی پخش کنید. بر روی هر یک ۴ عدد کوفته قلقلی کوچک بگذارید و آن‌ها را کمی به سطح پیتزا فشار دهید.

آن‌ها را برای حدود ۲۰ دقیقه تا زمانی که گوشت‌ها مغز پخت، پنیر آب و نان‌ها ترد شوند، در فر بپزید و فورا میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه‌ی پیتزای گوشت قلقلی:

از نان‌های پیتا با قطر تقریبا ۱۵ سانتی‌متر استفاده کنید. می‌توانید از خمیر پیتزا هم استفاده کنید. پنیر را رنده کنید. از پیازهای خلالی شده استفاده کنید.

Capture 27

طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه و ساده برای ۱۲ نفر

Capture 25

طرز تهیه لازانیای چیکن آلفردو خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا