پیتزای گوشت قلقلی یکی از دستورهای غذایی خوشمزه مارتا استوارت است که ما طرز تهیه پیتزای گوشت قلقلی را برای شما آماده کردهایم. این پیتزاهای تکنفره طعمی بینظیر و ترد دارند.
مواد لازم:
- نان پیتا ۲ عدد
- پنیر موتزارلا ۱ پیمانه
- پیاز ۱/۴ پیمانه
- گوجه فرنگی ۶ برش
- کوفته قلقلی ۸ عدد
طرز تهیه:
فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. نان پیتا (یا خمیر پیتزا) را در سینی فر قرار دهید. بر روی هر یک مقدار مساوی از پنیر، پیاز و گوجه فرنگی پخش کنید. بر روی هر یک ۴ عدد کوفته قلقلی کوچک بگذارید و آنها را کمی به سطح پیتزا فشار دهید.
آنها را برای حدود ۲۰ دقیقه تا زمانی که گوشتها مغز پخت، پنیر آب و نانها ترد شوند، در فر بپزید و فورا میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیهی پیتزای گوشت قلقلی:
از نانهای پیتا با قطر تقریبا ۱۵ سانتیمتر استفاده کنید. میتوانید از خمیر پیتزا هم استفاده کنید. پنیر را رنده کنید. از پیازهای خلالی شده استفاده کنید.
ارسال دیدگاه