طرز تهیه پیتزای تنوری خوشمزه و ساده در خانه

سه‌شنبه 27 خرداد 1404 آشپزی
پیتزای تنوری

در این مطلب، طرز تهیه پیتزای تنوریی در خانه را برایتان آورده ایم که برای تاپینگ آن، می توانید از مواد موردعلاقه خود استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه پیتزای تنوری :

  • ۴ پیمانه آرد نان
  • ۲٫۵ قاشق غذاخوری نمک کوشر
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۲ پیمانه آب گرم
  • ۱٫۵ قاشق چایخوری خمیر ترش
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قوطی پوره گوجه فرنگی
  • ۴ حبه سیر
  • ۴۵۰ گرم پنیر موزارلا
  • ۲ پیمانه ریحان تازه

پیتزای تنوری

طرز تهیه:

1-در یک کاسه بزرگ، آرد، ۱٫۵ قاشق غذاخوری نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.

2-در یک کاسه متوسط، آب، خمیر ترش و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را هم بزنید و ۲ دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.

3-خمیر ترش را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست هم بزنید. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی ور بیاید.

4-روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را به ۴ قسمت جداگانه تقسیم کنید. هر کدام را یک چانه کرده و روی یک ورقه روغنی بگذارید. روی آن ها حوله نمدار بکشید و ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

5-فر را با دمای ۲۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

6-در مخلوط کن، گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری نمک و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

7-روی سطح صاف، آرد پاشیده، یکی از چانه های خمیر را روی آن باز کنید. مخلوط سس گوجه فرنگی را در تمام سطح خمیر پخش کنید.

8-یک لایه پنیر موزارلا روی سس قرار داده و روی آن ریحان بپاشید. در صورت تمایل می توانید سوسیس، پیاز یا … اضافه کنید.

9-پیتزا را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و پنیرها آب شوند.

پیتزای تنوری

گرفتن شوری غذا

بهترین روش ها برای گرفتن شوری غذا با مواد طبیعی

دستور پخت پیتزا لذیذ برای صبحانه

طرز تهیه پیتزا لذیذ برای صبحانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا