طرز تهیه پنکیک پنیری

سه‌شنبه 25 آبان 1400 آشپزی
پنکیک پنیری

پنکیک ریکوتا از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

این پنکیک ها بسیار سبک هستند و طعمی مشابه چیزکیک دارند. آن ها را به همراه توت فرنگی و یا میوه های دلخواهتان میل کنید.

مواد لازم

  •     پنیر ریکوتا  ۲۵۰ گرم
  •     شیر کم چرب  ۱۲۵ میلی لیتر
  •     تخم مرغ  ۲ عدد بزرگ
  •     آرد  ۱۰۰ گرم
  •     بیکینگ پودر  ۱ قاشق چای خوری
  •     نمک  نوک انگشت
  •     روغن  قدری
  •     توت فرنگی به میزان لازم
پنکیک پنیری

طرز تهیه:

1-پنیر ریکوتا را به همراه شیر و زرده های تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و خوب با هم ترکیب کنید.

2- آرد، بیکینگ پودر و نمک را به آن ها اضافه کرده و با سایر مواد ترکیب کنید.

3-در پایان، سفیده ی تخم مرغ زده شده را با سایر مواد ترکیب کنید.

4-روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده و با قاشق غذاخوری از خمیر برداشته و در آن سرخ کنید.

5- آن ها را برای حدود ۱ دقیقه از هر طرف تا طلایی رنگ شوند، بپزید.

6-پنکیک های آماده شده را فویل بپیچید تا گرم بمانند و بقیه ی آن ها را بپزید.

 

7-پنکیک ها را گرم و به همراه توت فرنگی و شیره ی درخت افرا و یا عسل میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پنکیک ریکوتا:

1– زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده های تخم مرغ را بزنید تا فرم بگیرد.

2– از میوه های دیگر مانند تمشک و یا شاتوت هم می توانید استفاده کنید.

3– با این میزان مواد ۲۵ عدد پنکیک کوچک خواهید داشت.

 

5 خوردنی که نباید با معده خالی مصرف شوند

ترفندهای اشپزی

keak anar

کیک انار/طرز تهیه کیک انار با کرم ساده و خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا