طرز تهیه پلو مکزیکی خوشمزه و مجلسی

جمعه 5 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 2

پلو مکزیکی یکی از غذاهای محبوب کشور مکزیک است که با طعم تند و جذاب خود به سرعت در دل ایرانی‌ها جا می‌گیرد. این غذا به عنوان یک روش جدید برای تهیه برنج می‌تواند به عنوان دورچین در کنار غذاهای مرغ و گوشت استفاده شود، اما خود به تنهایی نیز طعمی لذیذ دارد. اگر شما هم از طرفداران غذاهای تند هستید، قطعاً این دستور پخت را باید امتحان کنید.

مواد لازم:

  • گوجه رنده یا خرد شده 4 عدد متوسط
  • پیاز خرد شده 1 عدد کوچک
  • برنج 2 پیمانه
  • روغن گیاهی 1/3 فنجان
  • سیر رنده شده 2 حبه
  • آب مرغ 4 فنجان
  • رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

برنج را حداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب و نمک بخیسانید. همچنین بهتر است گوجه و پیاز خرد شده را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و بزنید تا بافتی پوره مانند پیدا کند. در ادامه روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید روغن داغ شود و سپس چند دانه برنج داخل روغن بیندازید. اگر برنج جلز و لز کرد، نشان از داغ شدن کافی روغن دارد. برنج را در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آن تیره شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. در نهایت، پوره گوجه و پیاز، آب مرغ، رب گوجه، نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

زمانی که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا پلوی مکزیکی دم بکشد. حدود 30 الی 40 دقیقه زمان نیاز است. همچنین می‌توانید پلو را در فر دم کنید؛ در این صورت بعد از جوش آمدن آب مرغ، در قابلمه را بگذارید و نیم ساعت آن را در فر با دمای 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

Capture 8

طرز تهیه مرغ لقمه ای خوشمزه و سریع

Capture

طرز تهیه مافین هات داگ خوشمزه و سریع

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا