طرز تهیه پلو محلی چکدرمه برای ۶ نفر

یکشنبه 17 فروردین 1404 آشپزی
طرز تهیه پلو محلی چکدرمه غذای محبوب ترکمن‌ها

پلو محلی چکدرمه یکی از غذاهای سنتی و محبوب ترکمن‌هاست که معمولاً در مراسمات خاص تهیه می‌شود. این پلو با طعم لذیذ و عطر ادویه‌ها، می‌تواند سفره شما را مزین کند.

  • برنج: ۶ پیمانه
  • آب: ۵ پیمانه
  • گوشت گوسفندی: ۷۰۰ گرم
  • گوجه‌فرنگی: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و ادویه پلویی: به مقدار دلخواه
  • روغن: به مقدار لازم

برای تهیه پلو محلی چکدرمه ابتدا گوشت را به تکه‌های بزرگ خرد کنید و سپس با پیاز و ادویه‌ها تفت دهید. بعد از افزودن گوجه‌فرنگی و رب، اجازه دهید مواد به خوبی بپزند. سپس برنج را به دیگ اضافه کرده و بگذارید دم بکشد.

نکته: می‌توان به جای گوشت گوسفندی از دیگر انواع گوشت نیز استفاده کرد. همچنین پلو محلی چکدرمه معمولاً همراه با دوغ محلی یا سالاد سرو می‌شود.همچنین می توانید نحوه تهیه شنسل مرغ را هم مطالعه نمایید

دستور پخت چلو گوشت ساده

طرز تهیه چلو گوشت ساده خوشمزه و آسان

دستوز پخت پیش غذای ساده دونات مرغ

طرز تهیه دونات مرغ خوشمزه و سازگار با سلیقه شما

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا