روش پخت پای شپرد
با طرز تهیه پای شپرد با ما همراه باشید .
- یک قاشق غذاخوری روغن
- ۷۰۰ گرم گوشت گوسفند یا گوساله چرخ شده
- ۲ حبه سیر خردشده
- یک عدد پیاز بزرگ خردشده
- ۳ قاشق غذاخوری سس ورچسترشایر
- ۱ پیمانه آب گوشت
- ۲ پیمانه مخلوط نخودفرنگی، هویج و ذرت
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- ۹۰۰ گرم سیب زمینی
- ۴ قاشق غذاخوری کره
- ۱ پیمانه شیر
- یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- ۱ قاشق غذاخوری جعفری خردشده تازه
طرز تهیه پای شپرد
روغن را در یک ماهی تابه نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و اجازه دهید 6 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای رنگ شود بپزد، خوب بهم بزنیدش تا از هم باز شود.
پیاز، شلغم، هویج، رزماری و سیر را به ماهی تابه اضافه کنید به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند به پختن ادامه دهید، محتویات را مرتب به هم بزنید.
آب گوشت و آرد را با یکدیگر ترکیب کنید. ترکیب آب گوشت و آرد را به ماهی تابه اضافه کنید و آن را به جوش بیاورد. حرارت را تا مقدار متوسط کاهش دهید و اجازه دهید 4 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. نخود فرنگی، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
پوره سیب زمینی را در یک ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید، روی آن سلفون بکشید و 6 دقیقه با آخرین درجه آن را حرارت دهید. به سیب زمینی ها شیر اضافه کنید و خوب آن را به هم بزنید.
پوره سیب زمینی را بین 4 کاسه تقسیم کنید و روی هر کدام به اندازه مساوی، میکس گوشتی که در ماهی تابه درست کردید را اضافه کنید.
پای شپرد ؛ پای گوشت و سیب زمینی
اطلاعات تغذیه ای پای شپرد
مواد گفته شده در این دستور پخت برای 4 وعده می باشد هر وعده از این غذا معادل است با یک دوم فنجان سیب زمینی و حدود یک فنجان میکس گوشت چرخ کرده.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.
- کالری: 325
- چربی در یک وعده: 11.2 گرم
- چربی اشباع در یک وعده: 3.6 گرم
- چربی غیر شاباع در یک وعده: 5.6 گرم
- چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.7 گرم
- پروتئین در یک وعده: 21 گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: 34 گرم
- فیبر در یک وعده: 5 گرم
- کلسترول در یک وعده: 48 میلی گرم
- آهن در یک وعده: 3 میلی گرم
- سدیم در یک وعده: 632 میلی گرم
- کلسیم در یک وعده: 108 میلی گرم
- قند در یک وعده: 6 گرم
همچنین می توانید طرز پخت پای سیب و دارچین را بخوانید.
ارسال دیدگاه