طرز تهیه پاپ کورن ساده را همه میدانند. کافیست مقداری روغن و نمک را در یک قابلمه دردار بریزید و وقتی داغ شد، ذرت را به آن اضافه کنید. هر از گاهی قابلمه را تکان دهید تا شروع به پف کردن کند. اما ممکن است بسیاری از افراد طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار را ندانند. در ادامه طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار را آموزش میدهیم.
پاپ کورن کره ای:
برای تهیه این پاپ کورن، به جای روغن، باید کره را در تابه بریزید. بعد از آماده شدن پاپ کورن، آن را داخل ظرف دردار قرار داده و مقداری کره را روی پاپ کورن داغ رنده کنید. ترجیحاً چند دقیقه داخل فر گرم قرار دهید.
پاپ کورن لیمویی:
پس از آماده شدن پاپ کورن، آن را از روی حرارت بردارید و مقداری آبلیمو را با مقداری کره و نمک مخلوط کرده و روی پاپ کورنها بریزید. سپس چند دقیقه داخل فر گرم قرار دهید.
پاپ کورن پنیری:
برای تهیه این پاپ کورن، مقداری پنیر پارمزان را ریزه ریز رنده کرده و پس از آماده شدن پاپ کورن، آن را داخل یک ظرف دردار بریزید. سپس پنیر را به همراه مقداری پودر سیر و موسیر اضافه کنید و چند دقیقه داخل فر داغ قرار دهید.
پاپ کورن سرکه ای:
پس از آماده شدن پاپ کورن، آن را از روی حرارت بردارید و مقداری سرکه را با مقداری کره و نمک مخلوط کرده و روی پاپ کورنها بریزید. چند دقیقه داخل فر گرم قرار دهید.
پاپ کورن گوجه ای:
برای تهیه این پاپ کورن، میتوانید مقداری گوجه خشک شده از عطاری خریداری کنید یا خودتان کمی گوجه را داخل فر خشک کنید. بعد از آماده شدن پاپ کورن، آن را داخل کیسه کاغذی ریخته و پودر گوجه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
پاپ کورن شکلاتی:
مقداری پودر کاکائو و شکر را با هم مخلوط کنید. پس از آماده شدن پاپ کورن، آن را داخل کیسه کاغذی بریزید و پودر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نکات مهم تهیه پاپ کورن:
برای تهیه پاپ کورن حتماً باید از ذرت مرغوب استفاده کنید، زیرا در غیر این صورت پف نمیکند. همچنین ذرت نباید نمدار باشد و بهتر است در جای خشک نگهداری شود. ذرت نباید خیلی کهنه باشد و بهتر است از عطاریهای معتبر تهیه شود. حرارت نباید خیلی کم باشد، زیرا باعث عرق کردن داخل قابلمه میشود و پاپ کورنها خوب پف نمیکنند.
ارسال دیدگاه