طرز تهیه پاناکوتای وانیلی

پنج‌شنبه 22 مهر 1400 آشپزی

پاناکوتا یکی از ساده ترین و البته، خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی است که هر زمان اراده کنید می توانید در خانه تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. برای تهیه این دسر به خامه و ژلاتین و هر نوع طعم دهنده ای که موردنظرتان باشد، نیاز دارید. برای طرز تهیه پاناکوتای وانیلی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم :

  •     ۱ قاشق چایخوری ژلاتین
  •     ۱ قاشق غذاخوری آب سرد
  •     ۱٫۵ پیمانه خامه چرب
  •     ¼ پیمانه شکر
  •     ¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه:

ژلاتین را درون آب حل کنید.در یک قابلمه کوچک، خامه چرب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شروع کند به قل زدن و روی سطح آن حباب ایجاد شود.

به محض اینکه خامه به مرحله جوشیدن رسید، آن را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را بیفزایید.

سپس ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود.

پاناکوتا را درون ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.

سپس به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود.

روی آن را با انواع بری و عسل تزئین و سرو کنید.

طرز تهیه اسلایس گردو و قهوه

طرز تهیه کوکوی اسفناج و مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا