طرز تهیه پاناکوتای خرما

شنبه 27 آذر 1400 آشپزی
پاناکوتای خرما

در این مطلب به شما پاناکوتای خرما آموزش میدهیم

 

پاناکوتای خرما

پاناکوتای خرما

طرز تهیه پاناکوتای خرما 

1.هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

2.آن‌گاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

 پاناکوتای خرما

پاناکوتای خرما

3.حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.

4.اینک پاناکتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی‌لیتر بریزید و دست‌کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن‌گاه پاناکتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.

 

پاناکوتای خرما

پاناکوتای خرما

کیک فرانسوی
طرز تهیه انواع سمبوسه با نان لواش و خمیر

طرز تهیه سمبوسه هندی

 خوراک مرغ و سبزیجات

خوراک مرغ و سبزیجات؛

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا