طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم خوشمزه و سریع!

یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 11

در این مطلب به شما طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم معطر و خوشمزه را آموزش می‌دهیم. این غذا به سرعت آماده می‌شود و طعمی عالی دارد. تنها ۵ دقیقه برای آماده‌سازی کره قهوه‌ای کافی است و تمامی مراحل دیگر در همین مدت انجام می‌شود. این غذا می‌تواند برای مهمانی‌ها یا شام‌های خانوادگی سرو شود.

مواد لازم:

  • پاستا (پاپیونی یا فارفاله) ۲۴۰ گرم
  • کشمش طلایی (یا کشمش معمولی) ۱/۳ فنجان
  • آب (جوش) ۱ فنجان
  • گل کلم (ساقه گرفته) ۳ فنجان
  • کره ۴ قاشق سوپخوری
  • پنیر فتا (خرد شده) ۱/۴ فنجان
  • نمک طبق ذائقه
  • فلفل طبق ذائقه

چطور کره ی قهوه ای درست کنیم:

درست کردن کره ی قهوه ای تنها ۵ دقیقه زمان نیاز دارد:

  1. تابه‌ای بزرگ و سنگین را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. کره را در تابه آب کنید و مراقب باشید که به دور تابه بچرخانید تا نسوزد.
  3. تا زمانی که رنگ آن قهوه‌ای روشن شود، به هم زدن ادامه دهید.
  4. وقتی که کره قهوه‌ای و معطر شد، حرارت را خاموش کنید.

طرز تهیه:

  1. آب و نمک را در یک قابلمه جوش بیاورید و پاستا را اضافه کنید. ۳ دقیقه قبل از اتمام پخت، گل کلم را اضافه کنید و سپس آبکش کنید.
  2. کشمش‌ها را در یک کاسه کوچک بریزید و با آب جوش بپوشانید تا زمانی که پاستا آماده شود.
  3. کره ی قهوه‌ای را در یک تابه بزرگ درست کنید و به هم زدن ادامه دهید تا رنگ کره تیره شود.
  4. وقتی کره قهوه‌ای شد، پاستا، گل کلم و کشمش آبکش شده به همراه پنیر فتا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. داغ سرو کنید.
Capture 12

طرز تهیه جوجه کباب خانگی خوشمزه و لذیذ

Capture 10

20 نکته خانه داری و 20 نکته مهم آشپزی برای آشپزهای حرفه‌ای

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا