در این مطلب به شما طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم معطر و خوشمزه را آموزش میدهیم. این غذا به سرعت آماده میشود و طعمی عالی دارد. تنها ۵ دقیقه برای آمادهسازی کره قهوهای کافی است و تمامی مراحل دیگر در همین مدت انجام میشود. این غذا میتواند برای مهمانیها یا شامهای خانوادگی سرو شود.
مواد لازم:
- پاستا (پاپیونی یا فارفاله) ۲۴۰ گرم
- کشمش طلایی (یا کشمش معمولی) ۱/۳ فنجان
- آب (جوش) ۱ فنجان
- گل کلم (ساقه گرفته) ۳ فنجان
- کره ۴ قاشق سوپخوری
- پنیر فتا (خرد شده) ۱/۴ فنجان
- نمک طبق ذائقه
- فلفل طبق ذائقه
چطور کره ی قهوه ای درست کنیم:
درست کردن کره ی قهوه ای تنها ۵ دقیقه زمان نیاز دارد:
- تابهای بزرگ و سنگین را روی حرارت ملایم قرار دهید.
- کره را در تابه آب کنید و مراقب باشید که به دور تابه بچرخانید تا نسوزد.
- تا زمانی که رنگ آن قهوهای روشن شود، به هم زدن ادامه دهید.
- وقتی که کره قهوهای و معطر شد، حرارت را خاموش کنید.
طرز تهیه:
- آب و نمک را در یک قابلمه جوش بیاورید و پاستا را اضافه کنید. ۳ دقیقه قبل از اتمام پخت، گل کلم را اضافه کنید و سپس آبکش کنید.
- کشمشها را در یک کاسه کوچک بریزید و با آب جوش بپوشانید تا زمانی که پاستا آماده شود.
- کره ی قهوهای را در یک تابه بزرگ درست کنید و به هم زدن ادامه دهید تا رنگ کره تیره شود.
- وقتی کره قهوهای شد، پاستا، گل کلم و کشمش آبکش شده به همراه پنیر فتا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. داغ سرو کنید.
ارسال دیدگاه