در همین حین سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه در یک تابه مناسب کمی روغن می ریزیم و سیب زمینی ها سرخ می کنیم. در پایان غذا را به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم.
واویشکای گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان گیلان می باشد،طرز تهیه واویشکا گیلانی روشهای بسیار متنوعی دارد
این غذای خوشمزه در شهرهای رشت، صومعهسرا، ضیابر و… پچت میشود و برای پچت آن مواد بسیار زیادی مانند مرغ، میگو، گوشت قرمز، بادمجان و… قابل استفاده هستند.
500 گرم گوشت چرخ کرده
2عدد پیاز متوسط
2 عدد گوجه فرنگی متوسط
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک به مقدار لازم
سیب زمینی ها 1 عدد
ابتدا پیازها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس آنها را در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا ادویه ها به خورد گوشت بروند.
گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و رنده کنید. سپس آنها را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا گوجه فرنگی ها آب بیندازند.
رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا رب گوجه فرنگی به خورد مواد برود.
در این مرحله، مقداری آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد.
پس از اینکه غذا جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
در همین حین سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه در یک تابه مناسب کمی روغن می ریزیم و سیب زمینی ها سرخ می کنیم. در پایان غذا را به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم.
گوشت تکه ای 300 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
گوجه فرنگی متوسط 5 تا 6 عدد
سماق قرمز 1 قاشق چایخوری
آبغوره به مقدار لازم
آب جوش مقدار کمی (در صورت نیاز)
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
برای تهیه واویشکا رشت با گوشت تکه ای، به صورت زیر عمل کنید:
پیازها را پوست کنده، بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس، آنها را در تابهای مناسب با مقداری
روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. حرارت گاز باید متوسط باشد.
گوشت تکهای را به صورت ریز خرد کرده و همراه پیاز و مقداری زردچوبه و فلفل تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
مرحله سوم: در همین فاصله، گوجهها را پوست کنده و پوره کنید. سپس آن را همراه با آبغوره و سماق داخل تابه بریزید.
حالا درب تابه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید تا گوشت بپزد و واویشکا به روغن بیفتد. در نهایت، نمک غذا را اندازه کرده و آن را سرو کنید.
نکته: اگر پیش از برداشتن غذا از روی حرارت احساس کردید که گوشت هنوز نپخته است، مقداری آب جوش به تابه اضافه کرده و زمان بیشتری را به طبخ آن اختصاص دهید.
سرو واویشکا گوشت
واویشکا گوشت را می توانید با نان، پلو یا چلو سرو کنید. همچنین می توانید از آن به عنوان یک غذای میان وعده نیز استفاده کنید.
نکاتی برای تهیه واویشکا گوشت
می توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت گوسفندی یا گوشت مرغ نیز استفاده کنید.
اگر می خواهید واویشکا شما طعم بهتری داشته باشد، می توانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای، هویج و قارچ نیز در آن استفاده کنید.
برای اینکه واویشکا شما سس غلیظ تری داشته باشد، می توانید مقدار رب گوجه فرنگی را بیشتر کنید.
ارسال دیدگاه