طرز تهیه هویج پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که طعمی بینظیر دارد. این غذا به آسانی تهیه میشود و مناسب برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی است. از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- روغن به میزان لازم
- پیاز ۱ عدد
- هویج ۳ عدد
- زردچوبه به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- فیله مرغ ۵۰۰ گرم
- زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
- برنج ۳ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا مقداری روغن در ماهیتابهای روی حرارت متوسط ریخته و پیازها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس نیمی از پیاز را کنار بگذارید. هویج رنده شده را به پیاز در ماهیتابه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا هویج تغییر رنگ دهد. به آنها زردچوبه، نمک و فلفل سیاه بزنید.
در ماهیتابهای دیگر باقیمانده پیاز را ریخته و تکههای مرغ را تفت دهید. زعفران دم کرده و مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه بپزد تا نرم و مغزپخت شود.
در این حین آب را در یک قابلمه جوش بیاورید و برنج خیس خورده را داخل آن بریزید تا زمانی که مغز برنج نرم شود. سپس آن را آبکش کنید. ته قابلمه مقداری روغن بریزید و لا به لا برنج و هویج را بریزید و بگذارید دم بکشد. هنگام سرو، مرغ را روی آن بریزید و سر میز بیاورید.
نکاتی در مورد تهیه ی هویج پلو با مرغ:
- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
- هویجها را پوست گرفته و درشت رنده کنید.
- فیلهی مرغ را به سایز دلخواه خرد کنید.
- برنج را از قبل در آب نمک خیس کنید.
ارسال دیدگاه