طرز تهیه همبرگر عدس و گردو خوشمزه و سالم

سه‌شنبه 16 اردیبهشت 1404 آشپزی
2 2

همبرگر عدس و گردو از جمله طرز تهیه همبرگر عدس و گردو های سالم و گیاهی است که با ترکیبی خوشمزه و تند تهیه می‌شود. پیشنهاد می‌کنم این همبرگر را با برش‌های گوجه، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز امتحان کنید.

مواد لازم:

  • گردو ۳/۴ پیمانه
  • آرد سوخاری ۱/۳ پیمانه
  • سیر ۳ حبه
  • پودر زیره ۲ قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
  • نمک یک و نیم قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
  • عدس ۳/۴ پیمانه
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد بزرگ

طرز تهیه:

ابتدا گردو، آرد سوخاری، سیر، زیره، گشنیز، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز بریزید و بزنید تا کاملاً پودر شوند. سپس عدس نیم پز و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به این ترکیب اضافه کنید و کمی دیگر بزنید. در کاسه‌ای بزرگ، تخم مرغ را شکسته و بزنید و ترکیب عدس را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مواد را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، آنها را به شکل توپ‌های گرد درآورید و با فشار کف دست به پهنای ۲ سانتی‌متر باز کنید. ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه‌ای نچسب گرم کنید و همبرگرها را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه از هر طرف روی حرارت متوسط بپزید. سپس آنها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

این همبرگرها را در نان همبرگر قرار دهید و با برش‌های گوجه فرنگی، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز میل کنید. برای تهیه سس ماست و گشنیز، سه چهارم پیمانه ماست، ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده و ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را با هم ترکیب کرده و کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

نکات:

گردوها را کمی تفت دهید و بگذارید تا خنک شوند. می‌توانید آرد سوخاری را با تکه‌های نان تست شده جایگزین کنید. سیرها را خرد کنید و عدس را نیم پز کنید و سپس آبکشی کرده و بگذارید تا خنک شود.

کوکی

طرز تهیه کوکی خوشمزه برای همه سلیقه‌ها

کیک رنگین کمان

طرز تهیه کیک رنگین کمان خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا