طرز تهیه هات داگ های مومیایی

شنبه 27 شهریور 1400 آشپزی

در این مطلب طرز تهیه هات داگ های مومیایی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به نان ندارد و خمیر نان به دور هات داگ پیچیده می شود.

مواد مورد نیاز:

  • آرد (الک شده): 500 گرم
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه + به میزان لازم
  • خمیر مایه: 1 ق س
  • شکر: 1 ق س
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • شیر: 125 سی سی (یا یک دوم پیمانه)
  • آب ولرم: یک دوم پیمانه
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • سوسیس: 24 عدد
  • نمک: 1 ق چ
  • سس خردل: به میزان لازم

روش پخت:

خمیر مایه، شکر و آب ولرم را درون ظرفی ریخته و با استفاده از قاشقی با هم مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید. سپس آن را حدود 10دقیقه در محیطی گرم قرار دهید تا پف کرده و به عمل آید.

آرد و نمک راداخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. بعد تخم مرغ، شیر و یک دوم پیمانه روغن را به همراه خمیر مایه (آماده شده) به آن افزوده و خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیری درآید که حالت چسبندگی نداشته باشد.

خمیر را حدود 5 دقیقه ورز دهید و روی آن را بپوشانید. سپس حدود 60 دقیقه در محیط گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود (فراموش نکنید که آن را داخل ظرف بزرگی آماده کنید تا بعد از حجیم شدن، از آن بیرون نریزد).

خمیر را روی سطح صاف و آرد پاشی شده، پهن کنید. سپس نوارهایی (خمیر را بیش از حد نازک نکنید، در غیر این صورت موقع پخت در فر پاره می شود) به عرض 2 سانتی متر از آن جدا  کرده، بعد دور سوسیس ها بپیچید (در حین کار دقت کنید هیچ قسمتی از خمیر کشیده و نازک نشود). سپس با استفاده از قلم مویی روی آن ها زرده تخم مرغ بمالید. در قسمت بالای هر کدام از آن ها 2 عدد دانه فلفل به عنوان چشم قرار دهید.

دست پیچ های آماده شده را به صورت خوابیده،5  داخل سینی فر که از قبل روی آن کاغذ روغنی کشیده و با مقداری روغن مایع چرب شده، با فاصله بچینید و به آن 15 دقیقه استراحت دهید.

سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 20 دقیقه (یا تا زمانی که پخته و طلای رنگ شود) قرار د هید. پس از سردشدن از سینی جدا کرده و با سس خردل سرو کنید.

طرز تهیه سالاد تره فرنگی و انار

طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا