طرز تهیه نوشیدنی مکزیکی هورچاتا خوشمزه و ساده

سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 47

هورچاتا یک نوشیدنی مکزیکی خوشمزه و refreshing است که با برنج تهیه می‌شود. این نوشیدنی خیلی خوش‌طعم و معطر است و می‌تواند یک گزینه عالی برای روزهای گرم باشد. در ادامه طرز تهیه نوشیدنی مکزیکی هورچاتا را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم:

  • برنج سفید (پخته نشده) یک پیمانه
  • آب گرم یک لیتر
  • شیر کامل نصف پیمانه
  • عصاره وانیل دو قاشق چایخوری
  • عصاره بادام نصف قاشق چایخوری
  • پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
  • شکر ¼ پیمانه
  • چوب دارچین برای تزیین

طرز تهیه:

در مخلوط‌کن، برنج و آب گرم را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا کاملاً خرد و ریز شوند، اما نباید پودر شوند. این مخلوط را به مدت 6 تا 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا برنج‌ها کاملاً خیس بخورند. مخلوط برنج را آبکش کنید و سپس از درون صافی عبور دهید تا هیچ برنجی در نوشیدنی باقی نماند.

آب برنج را درون مخلوط‌کن بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. سپس عصاره وانیل، بادام و پودر دارچین را بیفزایید. در آخر نیز شکر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.

هورچاتا را به همراه یخ و چوب دارچین (برای تزئین) سرو کنید.

نکات اضافی: می‌توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید و همچنین می‌توانید طعم‌های مختلفی مانند نعناع یا لیمو به نوشیدنی اضافه کنید.

Capture 16

طرز تهیه پیراشکی مرغ و جوجه کباب پنیری خوشمزه و ساده

Capture 46

طرز تهیه کتلت سیب زمینی و اسفناج خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا