طرز تهیه نودل چینی خوشمزه با بادام زمینی

جمعه 26 اردیبهشت 1404 آشپزی
نودل

نودل یک غذای چینی لذیذ و سریع آماده‌شونده است که می‌توان آن را به شیوه‌های مختلف تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه نودل چینی همراه بادام زمینی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • نودل ۲ بسته
  • مرغ (سینه) ۲ قطعه
  • بادام زمینی (بو داده شده و نمکی) ۱/۲ لیوان
  • سیر ۲ حبه
  • پودر سیر ۲ قاشق چای خوری
  • سس سویا ۳ قاشق غذا خوری
  • پیازچه به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه نودل چینی همراه بادام زمینی:

1. ابتدا سینه مرغ را خرد کنید و آن را به خوبی بشویید. داخل آبکش قرار دهید تا خشک شود. سیر را رنده کرده با مقداری نمک مخلوط کرده و داخل مایه تابه روغن ریخته و تکه‌های مرغ را سرخ کنید.

2. بادام زمینی و سیر را به مرغ اضافه کرده و کمی تفت دهید. سس سویا را اضافه کرده و شعله را بسیار ملایم کنید. نمک، فلفل و پودر سیر را نیز به آنها اضافه کنید.

3. مقداری آب را به جوش آورده و نودل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید در آب بجوشد تا نرم شود. وقتی نودل پخته شد، آن را آبکش کنید. ادویه مخصوص نودل (موجود در بسته بندی نودل) را به مواد گوشتی اضافه کنید.

4. داخل تابه‌ای مقداری روغن ریخته و نودل را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس مرغ را به آن افزوده و بعد از کمی تفت خوردن شعله را خاموش کنید. پیازچه‌ها را ریز خرد کرده و روی غذا بریزید و آن را برای سرو آماده کنید.

سایر نکات:

  • در صورت تمایل می‌توانید پیازچه را به همراه پیاز سرخ کنید.
  • اگر سس سویا در اختیار نداشتید، این غذا را با سس کچاپ و مقداری سرکه سیب طبخ کنید.
  • در صورت تمایل مقداری پنیر رنده شده هم به غذا اضافه کنید.
  • توجه داشته باشید نودل اگر زیاد در آب بماند به شدت خمیر می‌شود و قابل استفاده نیست.
کیک نارگیلی

طرز تهیه کیک نارگیلی خوشمزه و آسان

خوراک

طرز تهیه دو نوع خوراک سالم و خوشمزه برای دیابتی‌ها و سالمندان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا