آموزش طرز تهیه نان کدو حلوایی خوشمزه و آسان

شنبه 6 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 103

طرز تهیه نان کدو حلوایی یکی از آن دستورهاست که می‌تواند طعم بی‌نظیری به سفره شما ببخشد. این نان خوشمزه با ترکیبی از پوره کدو حلوایی و ادویه‌های خوشبو تهیه می‌شود.

مواد لازم:

  • 3 فنجان آرد
  • 1 قاشق چای خوری جوز
  • 1 فنجان روغن سبزیجات
  • 2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چای خوری پودر میخک صدپر
  • 2/3 فنجان آب
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 15 اونس پوره کدو تنبل
  • 1/4 قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • 3 فنجان شکر سفید
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 4 عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

فر را روشن نموده و دمای آنرا روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. سه تابه ی 7×3 اینچی را چرب نموده و داخل آنها کمی آرد بپاشید. در یک ظرف بزرگ پوره کدو تنبل، تخم مرغ، روغن، آب و شکر را به خوبی با هم ترکیب نمایید. در ظرف جداگانه ای آرد، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز، پودر میخک و زنجبیل را مخلوط نمایید. مواد خشک را به مخلوط کدویی اضافه نموده و به خوبی هم بزنید. در نهایت مخلوط آماده شده را داخل تابه بریزید.

مخلوط را به مدت 50 دقیقه در فری که از قبل گرم شده، قرار دهید. برای تست پخته شدن، خلال دندانی را مرکز نان فرو کنید، اگر خمیر به خلال نچسبیده باشد، نان شما آماده است.

نکات اضافی:

برای بهبود طعم نان، می‌توانید از میوه‌های خشک یا مغزها به دلخواه استفاده کنید.

Capture 105

طرز تهیه خوراک مرغ و آلو سیاه؛ یک غذای متفاوت و خوشمزه

Capture 102

طرز تهیه کیک عسل با طعم قهوه: یک دسر خوشمزه و جذاب

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا