طرز تهیه نان پنبه ای/ نان پنبه ای خوشمزه

دوشنبه 17 شهریور 1399 آشپزی

 نان پنبه ای

در این  بخش مجله آشپزی دایان طرز تهیه نان پنبه ای  را توضیح  می دهیم با ما همراه باشید. پخت این نان  را  در خانه امتحان کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید

 

مواد لازم برای نان پنبه ای

خمیر مایه ۸ گرم
ماست ۱/۲ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
آب ولرم  1 استکان

آب یک لیوان
شکر ۲ ق غ
نمک ۱ ق چ
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
آرد به مقدار لازم

روغن مایع 2 قاشق غدا خوری

نان پنبه ای

طرز تهیه نان پنبه ای :

■ ابتدا خمیر مایه را با 1  ق غ شکر و 1 استکان   آب ولرم مخلوط کرده و 10  دقیقه منتظر میشویم تا به عمل بیاید و پف کند
■ در یک کاسه بزرگ شیر ، ماست ، روغن را ریخته و در یک کاسه دیگر بقیه  شکر نمک و سفیده تخم مرغ را به همراه خمیر مایه پف کرده ریخته کمی با هم زن دستی هم زده سپس مواد هم زده  را درون کاسه بزرگتر که مواد مایع در  آن است  ریخته نمک و آرد 3 بار الک شده را  به مایعات اضافه می کنیم هم میزنیم تا حالت خمیری شود.زیاد آرد به خورد خمیر ندهید .

خمیر را روی میز کار پهن کرده ده دقیقه ورز میدهیم  یا صد ضربه میزنیم و خمیر را درظرف چرب شده و در   جای گرم به مدت یک ساعت استراحت میدهیم (روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود) و حجم آن دو برابر شود.و بعد از آن کمی خمیر را ورز می دهیم تا پف خمیر گرفته شود.

■ بعد از خمیر چونه های ۵۰ گرمی جدا میکنیم و در سینی فر با فاصله میچینیم بعد از یک ربع استراحت دادن به خمیر  یک عدد زرده تخم مرغ را با کمی زعفران ترکیب کرده و روی نانها رومال می کنیم کمی کنجد میپاشیم و یک ربع دیگر استراحت میدهیم ودر فر۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه میپزیم تا روی نانها طلایی و پخته شود، میتوانیم برای داخل نانها از مربا یا شکلات هم استفاده کنیم

کوفته سبزی شیرازی خوشمزه +طررز تهیه

خورشت قورمه به شیرازی/طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا