طرز تهیه نان حلوا خوشمزه و ساده

سه‌شنبه 30 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 31

نان حلوا یکی از نان های خوشمزه و محبوب ایرانی است که در کنار چای یا به عنوان یک میان وعده عالی سرو می‌شود. این نان با مواد اولیه ساده تهیه می‌شود و طعمی بی‌نظیر دارد.

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه

مدت زمان پخت: 10 الی 15 دقیقه

میزان سرو: 5 نفر

مواد لازم:

  • کره 65 گرم
  • شکر 50 گرم
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • مایه خمیر خشک 7 گرم
  • شیر 75 گرم
  • نمک یک چهارم قاشق چای خوری
  • وانیل 1 پینچ
  • آرد 220 الی 230 گرم

مواد لازم رومال:

  • شیر 1 قاشق چایخوری
  • شکر 1 قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • رنگ زرد زعفرانی چند قطره

طرز تهیه:

  1. ابتدا مایه خمیر و یک قاشق چای خوری از شکر را در ظرفی بریزید. شیر ولرم را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. با درپوش کنار بگذارید تا 8 الی 10 دقیقه بماند و مایه خمیر عمل بیاید.
  2. در ظرفی دیگر زرده تخم مرغ‌ها، شکر باقی مانده و وانیل را با همزن دستی کمی بزنید. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد اضافه کنید و هم بزنید. بعد مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید و در آخر آرد باقی مانده را به آرامی اضافه کنید.
  3. خمیر را ورز دهید تا چسبندگی آن گرفته شود. سپس کره را کم کم به خورد خمیر دهید و همچنان ورز دهید.
  4. خمیر را 10 دقیقه ورز دهید و سپس در ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید تا حدود دو ساعت استراحت کند و ور آید.
  5. بعد از ور آمدن خمیر، آن را به چانه‌های 100 گرمی تقسیم کنید و هر چانه را با وردنه به صورت مستطیل درآورید.
  6. حلوا را در وسط مستطیل قرار دهید و خمیر را به آرامی رول کنید.
  7. پس از فرم دادن به خمیرها، آن‌ها را در سینی چرب شده قرار دهید و در محل گرمی بگذارید تا ور بیایند.
  8. سپس با قلم مو رومال کرده و در فر از پیش گرم شده به دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزید.

نکته: در صورت عدم دسترسی به روغن جامد، می‌توانید از روغن صاف یا کاغذ روغنی برای کف سینی فر استفاده نمایید.

friter kado sabz

خواص و طرز تهیه فریتر کدو سبز خوشمزه و سبک

مینی تارت

طرز تهیه مینی تارت های خوشمزه و زیبا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا