طرز تهیه نان سیر با مغز پنیر

دوشنبه 22 شهریور 1400 آشپزی
Capture 88

این نان ها بسیار خوشمزه بوده و می توانید به عنوان یک میان وعده به همراه سس فلفل، کچاپ یا هر نوع سس دلخواه خود آن را خورده و از طعمش لذت ببرید.با ما با طرز تهیه نان سیر با مغز پنیر همراه باشید.

مواد لازم:

  •     ۴۰۰ گرم خمیر آماده پیتزا
  •     ۲ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  •     ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده
  •     ۳ حبه سیر رنده شده
  •     ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  •     ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

 

طرز تهیه: 

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. سپس آن را به ۸ نوار باریک و مساوی برش دهید.نوارهای خمیری را از طول کشیده و از عرض، پهن تر کنید.

داخل نوارهای خمیری، پنیر موزارلا بریزید. سپس آن ها را ببندید تا پنیرها داخل خمیر پوشانده شوند.سپس به شکل پریتزل آنها را فرم دهید و درون سینی فر بچینید.

کره ها را آب کنید. درون کره آب شده، سیر و جعفری خرد شده بریزید و هم بزنید.مخلوط کره را روی سطح نان بمالید.پنیر پارمسان را روی آن ها بریزید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن ها کاملا طلایی شود.

Capture 89

طرز تهیه مرغ با بیسکویت

Capture 87

طرز تهیه نان فطیر تبریز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا