آموزش طرز تهیه نان سیر با مغز پنیر خوشمزه و ساده

پنج‌شنبه 11 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 88

این نان ها بسیار خوشمزه بوده و می توانید به عنوان یک میان وعده به همراه سس فلفل، کچاپ یا هر نوع سس دلخواه خود آن را خورده و از طعمش لذت ببرید. با ما با طرز تهیه نان سیر با مغز پنیر همراه باشید.

مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم خمیر آماده پیتزا
  • ۲ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ۳ حبه سیر رنده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه:

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. سپس آن را به ۸ نوار باریک و مساوی برش دهید. نوارهای خمیری را از طول کشیده و از عرض، پهن تر کنید.

داخل نوارهای خمیری، پنیر موزارلا بریزید. سپس آنها را ببندید تا پنیرها داخل خمیر پوشانده شوند. سپس به شکل پریتزل آنها را فرم دهید و درون سینی فر بچینید.

کره ها را آب کنید. درون کره آب شده، سیر و جعفری خرد شده بریزید و هم بزنید. مخلوط کره را روی سطح نان بمالید. پنیر پارمسان را روی آنها بریزید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آنها کاملا طلایی شود.

Capture 89

طرز تهیه مرغ با بیسکویت: یک وعده خوشمزه و ساده

Capture 87

طرز تهیه نان فطیر تبریز: یک دستور خوشمزه و محلی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا