
این نان ها بسیار خوشمزه بوده و می توانید به عنوان یک میان وعده به همراه سس فلفل، کچاپ یا هر نوع سس دلخواه خود آن را خورده و از طعمش لذت ببرید.با ما با طرز تهیه نان سیر با مغز پنیر همراه باشید.
مواد لازم:
- ۴۰۰ گرم خمیر آماده پیتزا
- ۲ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده
- ۳ حبه سیر رنده شده
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه:
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. سپس آن را به ۸ نوار باریک و مساوی برش دهید.نوارهای خمیری را از طول کشیده و از عرض، پهن تر کنید.
داخل نوارهای خمیری، پنیر موزارلا بریزید. سپس آن ها را ببندید تا پنیرها داخل خمیر پوشانده شوند.سپس به شکل پریتزل آنها را فرم دهید و درون سینی فر بچینید.
کره ها را آب کنید. درون کره آب شده، سیر و جعفری خرد شده بریزید و هم بزنید.مخلوط کره را روی سطح نان بمالید.پنیر پارمسان را روی آن ها بریزید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن ها کاملا طلایی شود.
ارسال دیدگاه