نان توت فرنگی

پنج‌شنبه 6 آبان 1400 آشپزی

 برای تهیه این نان باید خمیر آماده بیسکوئیت تهیه کنید. یا در صورت تمایل، خودتان در خانه درست کرده و سپس باقی مراحل را بر اساس آموزش زیر، دنبال کنید.

مواد لازم نان توت فرنگی :

  •     ۴۶۰ گرم خمیر آماده بیسکوئیت
  •     ۳ پیمانه توت فرنگی تازه
  •     نصف پیمانه شکر
  •     آب و پوست رنده شده یک عدد لیموترش
  •     ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  •     وانیل
  •     ۱ قاشق چایخوری هل
  •     ۱ قالب کره آب شده
  •     ۱ پیمانه خامه فرم گرفته
  •     ¼ پیمانه پودر قند

 

نان توت فرنگی

نان توت فرنگی

طرز تهیه :

1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2. خمیرهای بیسکوئیت را به بخش های کوچک برش دهید.

3. در یک کاسه متوسط، توت فرنگی ها، یک چهارم پیمانه شکر، آب لیموترش و پوست رنده شده ی لیموترش و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید.

4. در یک کاسه دیگر، شکر، وانیل و هل را با هم مخلوط کنید.

5. کف قالب موردنظرتان را با روغن چرب نمایید. یک لایه از مکعب های خمیر بیسکوئیت را کف قالب بچینید. کمی کره آب شده، شکر و هل روی آن ها بریزید. روی خمیرها، یک ردیف توت فرنگی خرد شده بچینید.

6. همین مراحل را دوباره تکرار کنید.

7. آن ها را به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.

8. خامه فرم گرفته را به همراه شکر هم بزنید تا پف کند.

طرز تهیه دسر بیسکویت و بستنیِ شکلاتی

9. پس از پخته شدن کیک، آن را چندین دقیقه کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس یک ردیف توت فرنگی بچینید و سرو کنید.

 

طرز تهیه نان اسفناج با نمک دریایی

کیک کادایف

طرز تهیه کیک کادایف دسر ترکیه‌ای

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا