طرز تهیه نان با سبزی های معطر خوشمزه و مقوی

دوشنبه 22 اردیبهشت 1404 آشپزی
طرز تهیه نان با سبزی های معطر

نان با سبزی های معطر یکی از نان های فوق‌العاده خوشمزه و سالم است که می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی مغذی و انرژی‌زا مصرف شود. این نان به دلیل استفاده از سبزی‌های معطر مانند گشنیز و جعفری، عطر و طعمی خاص دارد و می‌تواند در کنار انواع غذاها سرو شود.

مواد لازم :

طرز تهیه نان با سبزی های معطر:

1- سبزی‌ها را بشویید، ریز خرد کرده و بگذارید کمی خشک شود.

2- خمیر مایه را با نصف لیوان آب نیمه گرم حل کنید و بقیه مواد را با آن مخلوط کنید و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر با سبزی‌ها کاملا مخلوط شود. خمیر را ورز دهید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا ور بیاید.

3- خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل دلخواه در آورید و در سینی چرب شده فر بچینید تا در فر ۳۵۰ درجه سانتیگراد بپزد.

نکاتی در رابطه با تهیه نان با سبزی های معطر :

1- سعی کنید از سبزی تازه استفاده کنید. اگرچه می‌توانید از سبزی خشک هم استفاده کنید.

2- می‌توانید به خمیر مایه ۱۰ دقیقه زمان بدهید.

3- توجه داشته باشید که هیچ نوع نانی را داغ در کیسه پلاستیک نگذارید. در مجاورت نان داغ، مواد سمی از پلاستیک به نان منتقل می‌شود.

4- از این نان برای نان همبرگر ساده و پیتزا هم می‌توان استفاده کرد.

5- نان‌ها جزو مواد گرم و تر می‌باشند.

با این ترکیبات فقط آهن جذب کنید

رازهای خوشمزه شدن عدسی؛ دستور پخت آسان و سریع

کیک آلبالویی

طرز تهیه کیک آلبالویی خوشمزه با خامه فوق العاده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا