نان با سبزی های معطر یکی از نان های فوقالعاده خوشمزه و سالم است که میتواند به عنوان یک وعده غذایی مغذی و انرژیزا مصرف شود. این نان به دلیل استفاده از سبزیهای معطر مانند گشنیز و جعفری، عطر و طعمی خاص دارد و میتواند در کنار انواع غذاها سرو شود.
مواد لازم :
- جعفری ۵۰ گرم
- ترخون ۵۰ گرم
- شویید ۵۰ گرم
- گشنیز ۵۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- روغن ۱ قاشق سوپ خوری
- آب یک و نیم فنجان
- آرد به میزان لازم
طرز تهیه نان با سبزی های معطر:
1- سبزیها را بشویید، ریز خرد کرده و بگذارید کمی خشک شود.
2- خمیر مایه را با نصف لیوان آب نیمه گرم حل کنید و بقیه مواد را با آن مخلوط کنید و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر با سبزیها کاملا مخلوط شود. خمیر را ورز دهید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا ور بیاید.
3- خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل دلخواه در آورید و در سینی چرب شده فر بچینید تا در فر ۳۵۰ درجه سانتیگراد بپزد.
نکاتی در رابطه با تهیه نان با سبزی های معطر :
1- سعی کنید از سبزی تازه استفاده کنید. اگرچه میتوانید از سبزی خشک هم استفاده کنید.
2- میتوانید به خمیر مایه ۱۰ دقیقه زمان بدهید.
3- توجه داشته باشید که هیچ نوع نانی را داغ در کیسه پلاستیک نگذارید. در مجاورت نان داغ، مواد سمی از پلاستیک به نان منتقل میشود.
4- از این نان برای نان همبرگر ساده و پیتزا هم میتوان استفاده کرد.
5- نانها جزو مواد گرم و تر میباشند.
ارسال دیدگاه