با ما با طرز تهیه نان ایرلندی همراه باشید. نان ایرلندی قهوهای یک نان سنتی است که میتواند به عنوان بخشی از صبحانهی سنتی ایرلندی همراه با کره و مربا میل شود. این نان را با استفاده از آرد گندم کامل (سبوسدار) و جوانهی گندم تهیه میکنند و میتوانید از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز:
- اسفناج (پخته شده): 1 پیمانه
- سیب زمینی (پخته و حلقه ای شده): 1 عدد
- پنیر چدار سفید (رنده شده): 1 پیمانه
- تخم مرغ (زده شده با 1 ق س آب): 1 عدد
- خمیر پیتزا (یا پودر خمیر پیتزا): به میزان لازم
- زیره برای پاشیدن: (در صورت تمایل)
- ژامبون گوشت (ورقه ای): چند ورق
روش پخت نان ایرلندی :
با استفاده از وردنهای خمیر را به صورت ورقهای روی سطح صافی باز کرده و آن را داخل سینی فر مستطیل شکلی به ابعاد 30 در 40 سانتی متری قرار دهید.
در وسط خمیر ژامبونها را کنار هم و به صورت نواری بچینید. سپس اسفناج پخته شده را روی ژامبون پهن کرده و حلقههای سیب زمینی پخته شده را روی آن قرار دهید.
پنیر چدار رنده شده را روی سیب زمینی بپاشید.
کنارههای هر دو طرف خمیر را به وسیله چاقوی آشپزخانه (یا قیچی) تا نرسیده به مواد داخل خمیر برشهای 2 سانتی متری کنار هم ایجاد کنید.
روی مواد را با تابیدن خمیر (یکی از چپ یکی از راست) بپوشانید.
به وسیله قلم موی آشپزخانه از مخلوط تخم مرغ با 1 قاشق سوپخوری آب روی همه قسمتهای خمیر بمالید و روی آن زیره بپاشید.
سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا روی آن قهوهای رنگ شود.
بعد از فر خارج کرده و بگذارید تا به مدت 5 دقیقه خنک شود. سپس از سینی به ظرف سرو منتقل کرده، برش زده و سرو کنید.
ارسال دیدگاه