مینی پیتزای پنیر و اسفناج از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است که ما، طرز تهیه مینی پیتزای اسفناج و پنیر را برای شما آماده کرده ایم. از این فینگر فود خوشمزه میتوانید برای عصرانه استفاده کنید .
مواد لازم:
- نان پیتا ۴ عدد
- سیر ۱ حبه
- اسفناج ۲۸۰ گرم
- پنیر موزارلا ۲۲۰ گرم
- فلفل ونک به میزان لازم
طرز تهیه:
منقل را گرم کنید و سینی فر که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است را روی آن بگذارید.
در یک کاسۀ کوچک، پنیر ریکوتا، پونه و سیر را مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دارش کنید. مخلوط ریکوتا را به طور مساوی بین نان های پیتا تقسیم کنید
و روی آن را با اسفناج و موزارلا بپوشانید. سپس روی آن نمک و فلفل بزنید.بگذارید نان ها حدود ۴ تا ۶ دقیقه روی منقل بمانند تا پنیر آب شود و کمی قهوه ای شود. سپس سرو کنید.
نکات:
بهتر است از پنیر ریکوتای کم چرب استفاده کنید که هم حالت خامه ای دارد و هم چربی آن کمتر است.نان پیتا ها، هر کدام ۸ سانتی متری باشند.اسفناج ها را ریز خرد کنید.
ارسال دیدگاه