طرز تهیه مینی پیتزای اسفناج و پنیر

سه‌شنبه 23 شهریور 1400 آشپزی

مینی پیتزای پنیر و اسفناج از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است که ما، طرز تهیه مینی پیتزای اسفناج و پنیر را برای شما آماده کرده ایم. از این فینگر فود خوشمزه میتوانید برای عصرانه استفاده کنید .

 مواد لازم:

  •     نان پیتا ۴ عدد
  •     سیر ۱ حبه
  •     اسفناج  ۲۸۰ گرم
  •     پنیر موزارلا ۲۲۰ گرم
  •     فلفل ونک به میزان لازم

طرز تهیه:

منقل را گرم کنید و سینی فر که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است را روی آن بگذارید.

در یک کاسۀ کوچک، پنیر ریکوتا، پونه و سیر را مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دارش کنید. مخلوط ریکوتا را به طور مساوی بین نان های پیتا تقسیم کنید

و روی آن را با اسفناج و موزارلا بپوشانید. سپس روی آن نمک و فلفل بزنید.بگذارید نان ها حدود ۴ تا ۶ دقیقه روی منقل بمانند تا پنیر آب شود و کمی قهوه ای شود. سپس سرو کنید.

نکات:

بهتر است از پنیر ریکوتای کم چرب استفاده کنید که هم حالت خامه ای دارد و هم چربی آن کمتر است.نان پیتا ها، هر کدام ۸ سانتی متری باشند.اسفناج ها را ریز خرد کنید.

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

پیمانه‌ها، قاشق‌ها و کاربرد آنها در آشپزی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا