طرز تهیه مینی پیتزای اسفناج و پنیر خوشمزه و آسان

جمعه 12 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 14

مینی پیتزای پنیر و اسفناج یک گزینه عالی برای فینگر فود است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این غذا نه تنها خوشمزه است بلکه به سرعت آماده می‌شود و می‌تواند برای عصرانه مناسب باشد. در ادامه طرز تهیه مینی پیتزای اسفناج و پنیر را بررسی می‌کنیم.

مواد لازم:

  • نان پیتا ۴ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • اسفناج ۲۸۰ گرم
  • پنیر موزارلا ۲۲۰ گرم
  • فلفل ونک به میزان لازم

طرز تهیه: منقل را گرم کنید و سینی فر که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است را روی آن بگذارید. در یک کاسۀ کوچک، پنیر ریکوتا، پونه و سیر را مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دارش کنید. مخلوط ریکوتا را به طور مساوی بین نان های پیتا تقسیم کنید و روی آن را با اسفناج و موزارلا بپوشانید. سپس روی آن نمک و فلفل بزنید. بگذارید نان ها حدود ۴ تا ۶ دقیقه روی منقل بمانند تا پنیر آب شود و کمی قهوه ای شود. سپس سرو کنید.

نکات: بهتر است از پنیر ریکوتای کم چرب استفاده کنید که هم حالت خامه‌ای دارد و هم چربی آن کمتر است. نان پیتا ها، هر کدام ۸ سانتی متری باشند. اسفناج ها را ریز خرد کنید.

Capture 15

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا: یک خوشمزه ایتالیایی

vaveshka

طرز تهیه واویشکا خوشمزه و ساده شمالی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا