طرز تهیه مینی پای خرما خوشمزه و مقوی

پنج‌شنبه 8 خرداد 1404 آشپزی
مینی پای خرما

مینی پای خرما یک عصرانه مقوی و متفاوت است که به شما پیشنهاد می‌کنیم حتماً تهیه کنید. این دسر خوشمزه با طعمی بی‌نظیر و ظاهری جذاب، انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست.

مواد لازم برای تهیه مینی پای خرما:

  • خمیر تارت: 1 کیلوگرم
  • خرما (بدون هسته): 500 گرم
  • پودر دارچین: یک چهارم ق چ
  • پودر زنجبیل: یک چهارم ق چ
  • کنجد: یک چهارم پیمانه
مینی پای خرما

روش تهیه مینی پای خرما:

  1. با استفاده از وردنه، خمیر تارت را روی سطح آردپاشی شده، پهن کنید و با کاتر گرد کمی بزرگ‌تر از قالب‌های تارت برش بزنید.
  2. هر تکه از خمیر را داخل قالب‌های تارت کوچک قرار دهید و روی آن‌ها کاغذ روغنی و کمی حبوبات بریزید تا پف نکند. سپس با چنگالی چند سوراخ روی آن بزنید.
  3. قالب‌های تارت را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سلسیوس به مدت 15 دقیقه بگذارید.
  4. خرما، پودر دارچین، پودر زنجبیل و کنجد را درون ظرفی با هم مخلوط کنید.
  5. تارت را از فر خارج کرده و داخل آن را با مخلوط مواد پر کنید.
  6. در صورت تمایل، با استفاده از وردنه، اضافه خمیر را مجدد پهن کنید و با کاتر ستاره برش بزنید و بر روی هر تارت بگذارید. سپس مجدداً در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه به مدت 5 دقیقه قرار دهید.

این مینی پای خرما، با طعمی عالی و ظاهری زیبا می‌تواند نظر همه را جلب کند. امیدواریم از تهیه و مصرف آن لذت ببرید!

فواید صبحانه برای دانش آموزان

طرز تهیه تخم مرغ ابری برای صبحانه خوشمزه

لاوا کیک شکلاتی

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا