موس سه لایه انار یک دسر فوق العاده لذیذ است که با طعم ترش و شیرین انار، روزهای سرد پاییز را به لحظات خوشمزه تبدیل میکند. این دسر زیبا و خوشمزه به سادگی تهیه میشود و میتواند میز شما را در مناسبتهای خاص تزئین کند.
مواد لازم موس سه لایه انار:
- خامه سنگین: 2 فنجان
- شکر شیرینی پزی: 2 فنجان
- عصاره وانیل: 1 ق چ
- پنیرخامه ای: 340 گرم
- پودر ژله انار یا توت فرنگی: 100 گرم
- آب جوش: سه چهارم پیمانه
- آب انار سرد: سه چهارم پیمانه
برای لایه ژله ای بالا:
- پودر ژله انار یا توت فرنگی
- 150 گرم: آب جوش
- 1 فنجان: آب انار سرد
- 1 فنجان دانه انار
- برای تزئین
طرز تهیه:
9 لیوان یا فنجان به سلیقه ی خودتان برای سرو موس سه لایه انار آماده کنید و داخل سینی بچینید.
برای تهیه ژله لایه میانی:
پودر ژله را با سه چهارم فنجان آب جوش مخلوط نموده و هم بزنید تا ژلاتین کاملاً در آب حل شود سپس سه چهارم فنجان آب انار را اضافه کرده مخلوط کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود ولی نبندد. هر 5 دقیقه ژله را هم بزنید تا غلیظ شود سپس از یخچال خارج نمایید.خامه، شکر و وانیل را با سرعت بالای همزن مخلوط کنید تا فرم بگیرد سپس به تدریج پنیرخامه ای را که در دمای اتاق نرم شده را اضافه کرده و مخلوط نمایید تا ترکیب کاملاً یکدست شود.مخلوط خامه را به دو قسمت کنید و نیمی از آن را به طور مساوی کف لیوان ها بریزید و سطحش را صاف کنید.به نیمه دیگر ژله را افزوده و باهم زن کاملاً مخلوط کنید. یک فنجان دانه های انار را به این ترکیب اضافه کرده و روی لایه ی خامه ای به طور مساوی در هر لیوان بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.پس از یک ساعت شروع به آماده کردن آخرین لایه نمایید. 150 گرم پودر ژله را با 1 فنجان آب جوش مخلوط کرده و بعد از اینکه حل شد آب انار را به آن افزوده و کناری بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود. سپس روی لایه های خامه به طور مساوی ریخته و 1 ساعت؛ ترجیحاً 1 شب بگذارید در یخچال بماند. کمی که ژله ست میتوانید رویش دانه انار و برگهای نعنا بگذارید.
ارسال دیدگاه