» دسر » طرز تهیه موس سه لایه انار دسری خوشمزه برای شب یلدا

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۸/۱۷ - ۱۳:۰۴

 کد خبر: 154426
 43 بازدید

طرز تهیه موس سه لایه انار دسری خوشمزه برای شب یلدا

طرز تهیه موس سه لایه انار دسری خوشمزه برای شب یلدا

 

 

مواد لازم

خامه سنگین:۲ فنجان

شکر شیرینی پزی:۲ فنجان

عصاره وانیل:۱ ق چ

پنیرخامه ای:۳۴۰ گرم

پودر ژله انار یا توت فرنگی:۱۰۰ گرم

آب جوش:سه چهارم پیمانه

آب انار سرد:سه چهارم پیمانه

برای لایه ژله ای بالا

پودر ژله انار یا توت فرنگی

۱۵۰ گرم:آب جوش

۱ فنجان:آب انار سرد

۱ فنجاندانه انار

برای تزئین

 

طرز تهیه :

۹ لیوان یا فنجان به سلیقه ی خودتان برای سرو موس انار آماده کنید  و داخل سینی بچینید .

برای تهیه ژله لایه میانی :

پودر ژله را با سه چهارم فنجان آب جوش مخلوط نموده و هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آب حل شود سپس سه چهارم فنجان آب انار را اضافه کرده مخلوط کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود ولی نبندد . هر ۵ دقیقه ژله را هم بزنید تا غلیظ شود سپس از یخچال خارج نمایید .

خامه ، شکر و وانیل را با سرعت بالای همزن مخلوط کنید تا فرم بگیرد سپس به تدریج پنیرخامه ای را که در دمای اتاق نرم شده را اضافه کرده و مخلوط نمایید تا ترکیب کاملا یکدست شود .

مخلوط خامه را به دو قسمت کنید و نیمی از آن را به طور مساوی کف لیوان ها بریزید و سطحش را صاف کنید .

به نیمه دیگر ژله را افزوده و باهم زن کاملا مخلوط کنید. یک فنجان دانه های انار را به این ترکیب اضافه کرده  و روی لایه ی خامه ای به طور مساوی در هر لیوان بریزید . و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید .

پس از یک ساعت شروع به آماده کردن آخرین لایه نمایید . ۱۵۰ گرم ودر ژله را با ۱ فنجان آب جوش مخلوط کرده و بعد ازینکه حل شد آب انار را به آن افزوده و کناری بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود . سپس روی لایه های خامه به طور مساوی ریخته و ۱ ساعت ؛ ترجیحا ۱ شب بگذارید در یخچال بماند . کمی که ژله ست میتوانید رویش دانه انارو برگهای نعنا بگذارید .

 

 


برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : دسر
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.