طرز تهیه مشکوفی یا دنت زعفرانی
یکی از دسر های سنتی ایرانی که مختص به مازندران است ، اگر در این دسر به جای شیر آب استفاده کنید دیگر مسقطی نام دارد در این مقاله طرز تهیه این دسر را آموزش داده ایم
مواد لازم برای تهیه مشکوفی (دنت زعفرانی) :
- کره یک قاشق غذاخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- گلاب یک قاشق غذاخوری
- نشاسته 3 قاشق غذاخوری
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- شیر2 لیوان
- زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مشکوفی (دنت زعفرانی) :
شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.قابلمهی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.
حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرفهای مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.میتوانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.
برای اینکه دسر را به رنگهای دیگر نیز تهیه کنیم میتوانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (میتوانیم لایههای ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).
ارسال دیدگاه