طرز تهیه مشکوفی یا دنت زعفرانی

سه‌شنبه 10 اسفند 1400 آشپزی
طرز تهیه مشکوفی یا دنت زعفرانی

طرز تهیه مشکوفی یا دنت زعفرانی

یکی از دسر های سنتی ایرانی که مختص به مازندران است ، اگر در این دسر به جای شیر آب استفاده کنید دیگر مسقطی نام دارد در این مقاله طرز تهیه این دسر را آموزش داده ایم

 

مشکوفی یا دنت زعفرانی

مشکوفی یا دنت زعفرانی

مواد لازم برای تهیه مشکوفی (دنت زعفرانی) :

  • کره یک قاشق غذاخوری
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • گلاب یک قاشق غذاخوری
  • نشاسته 3 قاشق غذاخوری
  • شکر  3 قاشق غذاخوری
  • شیر2 لیوان
  • زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
مشکوفی یا دنت زعفرانی

مشکوفی یا دنت زعفرانی

طرز تهیه مشکوفی (دنت زعفرانی) :
شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.قابلمه‌ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.
حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.می‌توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید‌.
برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می‌توانیم لایه‌های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).

دستور تهیه دسر موس شکلاتی

دستور تهیه چیز کیک آناناس

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا