دستور تهیه یک غذای خوشمزه و هیجانانگیز به نام مرغ شکم پر با پنیر یونانی و اسفناج را در اینجا پیدا خواهید کرد. این غذا با طعمهای لذیذ و پر کردن آن با فیلینگ خامهای، میتواند گزینهای عالی برای مهمانیها و خانواده شما باشد.
مواد لازم:
- پنیر یونانی کیبی: ۱۸۰ گرم
- سینه مرغ بدون استخوان (پوست گرفته): ۴ عدد
- اسفناج (خرد شده و یخزدایی شده): ۱ بسته
- روغن گیاهی: یک چهارم پیمانه
- پنیر پارمسان: یک چهارم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- برد کرامب (خرده نان): به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
دستور پخت مرغ شکم پر با پنیر یونانی:
۱- ابتدا اجاق فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۲- تمام خیسی اسفناج را با استفاده از دستمال آشپزخانه بگیرید.
۳- اسفناج، روغن، پنیر پارمسان، پنیر یونانی کیبی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
۴- تخممرغها را شکسته، در یک ظرف کمعمق بریزید و هم بزنید. آنها را کنار بگذارید.
۵- با چاقو برشهایی شبیه جیب داخل تکههای مرغ ایجاد کنید تا بتوانیم آنها را با مواد پر کنیم.
۶- داخل مرغها را با مخلوط اسفناج و پنیر یونانی پر کنید و مرغ را روی آن برگردانید تا به خوبی بسته شود.
۷- سطح روی مرغها را با تخممرغ زدهشده و برد کرامب (خرده نان) بپوشانید.
۸- رولهای مرغ شکم پر را داخل یک ماهیتابه داغ قرار دهید و تا زمانی که هر دو طرف آنها قهوهای رنگ شود سرخ کنید.
۹- آنها را به یک سینی مخصوص فر منتقل کنید.
۱۰- برای ۳۵-۴۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا مرغ خوب بپزد. آنها را گرم و اگر مایل بودید همراه با سالاد میل سرو کنید.
ارسال دیدگاه