دستور تهیه مرغ شکم پر با پنیر یونانی و اسفناج

دوشنبه 25 فروردین 1404 آشپزی
مرغ شکم پر با پنیر یونانی

دستور تهیه یک غذای خوشمزه و هیجان‌انگیز به نام مرغ شکم پر با پنیر یونانی و اسفناج را در اینجا پیدا خواهید کرد. این غذا با طعم‌های لذیذ و پر کردن آن با فیلینگ خامه‌ای، می‌تواند گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و خانواده شما باشد.

مواد لازم:

  • پنیر یونانی کیبی: ۱۸۰ گرم
  • سینه مرغ بدون استخوان (پوست گرفته): ۴ عدد
  • اسفناج (خرد شده و یخ‌زدایی شده): ۱ بسته
  • روغن گیاهی: یک چهارم پیمانه
  • پنیر پارمسان: یک چهارم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • برد کرامب (خرده نان): به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

دستور پخت مرغ شکم پر با پنیر یونانی:

۱- ابتدا اجاق فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

۲- تمام خیسی اسفناج را با استفاده از دستمال آشپزخانه بگیرید.

۳- اسفناج، روغن، پنیر پارمسان، پنیر یونانی کیبی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

۴- تخم‌مرغ‌ها را شکسته، در یک ظرف کم‌عمق بریزید و هم بزنید. آنها را کنار بگذارید.

۵- با چاقو برش‌هایی شبیه جیب داخل تکه‌های مرغ ایجاد کنید تا بتوانیم آنها را با مواد پر کنیم.

۶- داخل مرغ‌ها را با مخلوط اسفناج و پنیر یونانی پر کنید و مرغ را روی آن برگردانید تا به خوبی بسته شود.

۷- سطح روی مرغ‌ها را با تخم‌مرغ زده‌شده و برد کرامب (خرده نان) بپوشانید.

۸- رول‌های مرغ شکم پر را داخل یک ماهیتابه داغ قرار دهید و تا زمانی که هر دو طرف آنها قهوه‌ای رنگ شود سرخ کنید.

۹- آنها را به یک سینی مخصوص فر منتقل کنید.

۱۰- برای ۳۵-۴۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا مرغ خوب بپزد. آنها را گرم و اگر مایل بودید همراه با سالاد میل سرو کنید.

dolme kalam barg

آشپزی دلمه کلم برگ خوشمزه و مجلسی

۰۹۵۴۰۳

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا