طرز تهیه مرغ سوخاری بدون روغن

سه‌شنبه 30 شهریور 1400 آشپزی

تفاوتی که این مرغ های سوخاری با بقیه دستورهای آشپزی دارند در این است که در پخت آن ها از هیچ روغنی استفاده نمی شود. در عوض، شما فیله های سوخاری را درون فر قرار می دهید.با ما با طرز تهیه مرغ سوخاری بدون روغن همراه باشید .

مواد لازم:

  •     ۴ عدد سینه مرغ بدون استخوان
  •     ۲ پیمانه پودر سوخاری
  •     ۱ پیمانه آرد
  •     ۵ عدد تخم مرغ هم زده
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     ½ قاشق چایخوری پودر سیر
  •     ½ قاشق چایخوری پودر پیاز
  •     ½ قاشق چایخوری پاپریکا
  •     ½ قاشق چایخوری ریحان خشک
  •     ½ قاشق چایخوری آویشن
  •     ½ قاشق چایخوری فلفل

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.سینه های مرغ را ابتدا از وسط دو نیم کرده و سپس به نوارهای باریک برش بزنید.پودر سوخاری و بقیه ادویه ذکر شده در مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کنید.

نوارهای باریک مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ هم زده و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.رون سینی فر یک لایه ورقه روغنی بگذارید.

مرغ های سوخاری را درون آن بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شوند.

در نیمه زمان پخت، مرغ ها را برگردانید تا هر دو طرف آن ها یکدست طلایی شوند.

طرز تهیه اسلایس گردو و قهوه

طرز تهیه کوکوی اسفناج و مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا