» آشپزی » دستور پخت مرغ سوخاری

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۸/۰۳ - ۱۲:۵۸

 کد خبر: 28086
 304 بازدید
 دیدگاه‌ها برای دستور پخت مرغ سوخاری بسته هستند

دستور پخت مرغ سوخاری

دستور پخت مرغ سوخاری

 

مواد لازم:

  • آرد سفید ۲پیمانه
  • آرد سوخاری ۲پیمانه
  • مرغ (ران یا سینه) مرغ هرفرد ۲تکه
  • پودر سیر به میزان لازم
  • سیر سیر ۱حبه
  • پیاز متوسط (خرد شده) ۱عدد
  • نمک وفلفل به میزان لازم
  • تخم مرغ تخم مرغ ۳عدد

طرز تهیه:

۱-ایتدا مرغ را در قابلمه ای پر از آب به همراه پیاز و سیر بگذارید بپزد ۲۰ دقیقه کافی است زیاد لازم نیست بپزد.

۲-مرغ رو بعد آبکشی اول تو آردی مقداری بهش فلفل و پودر سیراضافه شده مخلوط میکنیم بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری میغلطونیم .

۳-و بعد در ماهیتابه ای گود دو سوم روغن میریزیم و میزاریم خوب داغ بشه و مرغ هارو درو نش سرخ میکنیم می ذاریم کمی قهوه ای کم رنگ بشه و بعد روغن اضافه اش رو می گیریم و بعد با کاهو خیارشور و گوجه سس میل کنید نوش جان.

نکات مهم:

۱-مرغ را نباید تاحدی بپزید که خیلی نرم شود.

۲-از ارد سوخاری مرغوب استفاده کنید من از پودر سوخاری گرانول شاهسوند استفاده کردم.

۳-آرد رو یک مقدار کمتر در نظر بگیرید که اگر کم اوردید بتونید باز هم استفاده کنیم.

منبع : برترینها


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish

دیدگاه بسته شده است.