طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و ساده

شنبه 16 فروردین 1404 آشپزی
تهیه مرغ سوخاری آشپزی

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه مرغ سوخاری را به شما آموزش دهیم. این غذا یک گزینه عالی برای وعده‌های غذایی خاص و مهمانی‌هاست. با استفاده از مواد اولیه ساده، می‌توانید طعمی خوشمزه و دلچسب را تجربه کنید.

مواد لازم:

  • آرد سفید 2 پیمانه
  • آرد سوخاری 2 پیمانه
  • مرغ (ران یا سینه) 2 تکه
  • پودر سیر به میزان لازم
  • سیر 1 حبه
  • پیاز متوسط (خرد شده) 1 عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • تخم مرغ 3 عدد

طرز تهیه:

1- ابتدا مرغ را در قابلمه‌ای پر از آب به همراه پیاز و سیر بپزید. 20 دقیقه کافی است و نیازی به پخت طولانی‌تر نیست.

2- بعد از آبکشی، مرغ را در آردی که مقداری فلفل و پودر سیر به آن اضافه کرده‌اید بزنید، سپس در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری بغلتانید.

3- در ماهیتابه‌ای گود، دو سوم روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. سپس مرغ‌ها را در روغن سرخ کنید تا کمی قهوه‌ای رنگ شوند. بعد روغن اضافی را بگیرید و با کاهو، خیارشور و گوجه سرو کنید. نوش جان!

نکات مهم:

1- مرغ را نباید آنقدر بپزید که خیلی نرم شود.

2- از آرد سوخاری مرغوب استفاده کنید.

3- آرد را یک مقدار کمتر در نظر بگیرید تا در صورت نیاز بتوانید استفاده کنید.

مربای کدو حلوایی

طرز تهیه مربای کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی

این غذاهای بی ارزش را نخورید

طرز تهیه مافین لاهماجون خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا