طرز تهیه مربع باللوز: شیرینی خوشمزه برای نوروز

جمعه 12 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 4

شیرینی های بقچه ای یکی از بهترین انتخاب ها برای نوروز هستند. این شیرینی با طرز تهیه مربع باللوز آسان و خوشمزه است و با دیدن مواد اولیه آن، عاشق اش خواهید شد. در این مطلب، به بررسی مواد لازم و مراحل تهیه این شیرینی خواهیم پرداخت.

مواد لازم:

  • آرد: 2 پیمانه
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • عسل: یک قاشق سوپ خوری
  • مارگارین (سرد): 100 گرم
  • گلاب: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
  • نمک: یک پنسه

مواد لازم میانی:

  • بادام (آسیاب شده): 250 گرم
  • شکر (دانه ریز): 100 گرم
  • دارچین: یک قاشق چای خوری
  • کره (نرم): یک قاشق سوپ خوری
  • گلاب: یک قاشق سوپ خوری
  • عسل: برای شهد
  • بادام (با پوست): برای تزیین
  • بادام (پرک): برای تزیین
طرز تهیه مواد میانی:

همه مواد میانی را با هم مخلوط کنید و به صورت توپ های کوچک درآورید.

طرز تهیه خمیر:

2 پیمانه آرد را به همراه مارگارین سرد و نمک در غذاساز ریخته و مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ و عسل را افزوده و دوباره مخلوط کنید. در آخر 2 تا 3 قاشق گلاب را کم کم اضافه کرده تا خمیر جمع شود.

مدل بقچه ای:

خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با کاتر گرد برش دهید. یکی از توپ های بادامی را داخل آن بگذارید و به صورت بقچه ببندید و وسط آن یک بادام کامل بگذارید. چهار طرف لبه های باز آن را کمی سفیده تخم مرغ بزنید و با انگشت به هم بچسبانید.

مدل گرد:

خمیر را با کاتر گرد کوچک تر برش بزنید. از توپ های بادامی داخل آن بگذارید و به صورت گرد ببندید. روی آن را با سفیده تخم مرغ رومال کنید و یک پرک بادام روی آن بگذارید و آن را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که سطح آن کمی طلایی شود بپزید.

2 قاشق سوپ خوری عسل را با کمی آب گرم رقیق کنید. بعد از پخت و تا زمانی که هنوز شیرینی گرم است آن را با شهد رومال کنید.

ها

نکات مهم در استفاده از پیمانه ها در آشپزی

طرز تهیه ژله رولی و بستنی وانیلی

طرز تهیه ژله رولی خوشمزه و خوشگل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا