طرز تهیه مربای گلابی خوشمزه و خانگی

دوشنبه 25 فروردین 1404 آشپزی
Pear jam recipe

فصل پاییز و زمستان، فصل گلابی است و مربای گلابی یکی از لذیذترین مرباهاست. در این مطلب با طرز تهیه مربای گلابی خوشمزه خانگی آشنا می‌شوید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مربای گلابی

  • گلابی پوست کنده و مکعبی خرد شده: ۸ پیمانه
  • شکر: ۴ پیمانه
  • آب: به مقدار لازم
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • میخک آسیاب شده: ¼ قاشق چایخوری
  • دارچین: ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری

مربای گلابی

طرز تهیه مربای گلابی

تمام مواد به جز زعفران و آبلیمو را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز بگذارید. مقدار آب فقط باید به حدی باشد که روی گلابی‌ها را بپوشاند. درب قابلمه را باز بگذارید تا مربا تیره نشود. اگر مربا را روی شعله ملایم بپزید، مربا شکرک نمی‌زند چون آب آن به مرور تبخیر می‌شود. حدود یک و نیم الی دو ساعت باید روی شعله ملایم گاز این ترکیب را مرتب هم بزنید. هر چه بیشتر هم بزنید، مربا غلیظ‌تر می‌شود و بافت خوبی پیدا می‌کند. ده دقیقه قبل از برداشتن مربا از روی شعله گاز، آبلیمو و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اینکه شهد مربا غلیظ و رنگ گلابی‌ها طلایی شد، آن را از روی شعله گاز بردارید. کف روی مربا را به آرامی بردارید تا رنگ مربا شفاف شود و اجازه دهید مربا سرد شود. سپس مربا را در ظروف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.

نکات:

* برای اینکه مربای گلابی خوشرنگ‌تری داشته باشید، بهتر است از قابلمه مسی یا روحی استفاده کنید و درب ظرف را نبندید تا رنگ مربا تیره نشود.

* برای اینکه مربا شکرک نزند، باید اجازه دهید شهد شکر روی شعله ملایم به غلظت مناسب برسد و قوام پیدا کند تا آب موجود در شهد مربا باعث کپک زدن آن نشود.

* اگر مربا کپک زد، مقداری شکر روی مربا بریزید و دوباره بجوشانید تا کپک از بین برود.

دستور پخت بورک مرغ خوشمزه

طرز تهیه بورک مرغ خوشمزه در خانه

download 17

طرز تهیه سبزی پلوی دامغانی خوشمزه و سنتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا