» آشپزی » متبل بادمجان و طرز تهیه و پخت آن

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۶/۲۰ - ۱۲:۴۰

متبل بادمجان و طرز تهیه و پخت آن

متبل بادمجان و طرز تهیه و پخت آن

متبل بادمجان دارای خواص تغذیه ای بسیار مفید است.

از ویتامین های موجود در بادمجان می توان به ویتامین های گروهB (مخصوصا B1 و B6)، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد.

بادمجان دارای خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای است. این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است.

امروز تصمیم داریم شما را با روش طبخ متبل بادمجان، یک غذای خوشمزه ی لبنانی، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش طبخ این خوراک خوشمزه، با ما همراه باشید.

متبل بادمجان‬‎

متبل بادمجان

متبّل بادمجان (یا مطبّل بادنجان) را خیلی آسان و ساده می‌توانید تهیه کنید و حتی گاهی با نظارت از فرزندانتان هم بخواهید آشپزی کنند و آن را تهیه کنند تا رغبت و ذوق بیشتری برای خوردن این غذای مفید و مغذی پیدا کنند.

مواد لازم برای متبل بادمجان:

  • بادمجان که در تلفظ عربی «باذِنجان» گفته می‌شود: ۳ عدد تنوری شده.
  • ارده کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری.
  • ماست سفت (چکیده): ۲ قاشق غذاخوری.
  • سیر: ۲ حبه.
  • مغز گردو.
  • نمک و فلفل.

مراحل پخت متبل بادمجان:

  1. بادمجون رو با پوست روی شعله مستقیم اجاق گاز کبابی کنید.
  2. بادمجان های تنوری‌شده را با گوشت‌کوب له کنید.
  3. سیر را رنده یا له کنید و به مواد اضافه کنید.
  4. ماست را اضافه کنید.
  5. ارده کنجد را روی مواد بریزید.
  6. روغن زیتون را اضافه کنید.
  7. مغز گردو را اضافه کنید.
  8. مواد را خوب هم بزنید تا یک‌دست شود.

اکنون متبل بادمجان، پیش‌غذای لبنانی، آماده خوردن است و می‌توانید آن را تزئین کنید.

نوش جااااان


برچسب ها : , , , , , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
دیدگاه کاربران کل نظرات :1
  • سیمین

    تاریخ : ۵ - آبان - ۱۳۹۸

    دوس نداشتم چون از بادمجون خوشم نمیاد 😁


ارسال دیدگاه