
امروز تصمیم داریم روش طبخ متبل بادمجان، یک غذای خوشمزه ی لبنانی، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش طبخ این خوراک خوشمزه، با ما همراه باشید.
متبل بادمجان
مواد لازم برای متبل بادمجان:
- بادمجان که در تلفظ عربی «باذِنجان» گفته میشود: ۳ عدد تنوری شده.
- ارده کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری.
- ماست سفت (چکیده): ۲ قاشق غذاخوری.
- سیر: ۲ حبه.
- مغز گردو.
- نمک و فلفل.
مراحل پخت متبل بادمجان:
- بادمجون رو با پوست روی شعله مستقیم اجاق گاز کبابی کنید.
- بادمجان های تنوریشده را با گوشتکوب له کنید.
- سیر را رنده یا له کنید و به مواد اضافه کنید.
- ماست را اضافه کنید.
- ارده کنجد را روی مواد بریزید.
- روغن زیتون را اضافه کنید.
- مغز گردو را اضافه کنید.
- مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.
اکنون متبل بادمجان، پیشغذای لبنانی، آماده خوردن است و میتوانید آن را تزئین کنید.
نوش جااااان
ارسال دیدگاه