طرز تهیه متبل بادمجان غذایی لبنانی

جمعه 15 فروردین 1399 آشپزی
طرز تهیه متبل بادمجان

امروز تصمیم داریم روش طبخ متبل بادمجان، یک غذای خوشمزه ی لبنانی، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش طبخ این خوراک خوشمزه، با ما همراه باشید.

 

متبل بادمجان

 

مواد لازم برای متبل بادمجان:

  • بادمجان که در تلفظ عربی «باذِنجان» گفته می‌شود: ۳ عدد تنوری شده.
  • ارده کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری.
  • ماست سفت (چکیده): ۲ قاشق غذاخوری.
  • سیر: ۲ حبه.
  • مغز گردو.
  • نمک و فلفل.

مراحل پخت متبل بادمجان:

  1. بادمجون رو با پوست روی شعله مستقیم اجاق گاز کبابی کنید.
  2. بادمجان های تنوری‌شده را با گوشت‌کوب له کنید.
  3. سیر را رنده یا له کنید و به مواد اضافه کنید.
  4. ماست را اضافه کنید.
  5. ارده کنجد را روی مواد بریزید.
  6. روغن زیتون را اضافه کنید.
  7. مغز گردو را اضافه کنید.
  8. مواد را خوب هم بزنید تا یک‌دست شود.

اکنون متبل بادمجان، پیش‌غذای لبنانی، آماده خوردن است و می‌توانید آن را تزئین کنید.

نوش جااااان

طرز تهیه خمیر کروسان

نحوه پخت کروسان مرغ غذایی بسیار لذیذ

پیتزا مخصوص ایتالیایی

طرز پخت پیتزا مخصوص ایتالیایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا