طرز تهیه ماهی سالمون با رویه خردل خوشمزه و سالم

سه‌شنبه 16 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 5

ماهی سالمون با رویه خردل از جمله دستورغذایی های آسان و خوشمزه است که می توانید در خانه تهیه کنید. این غذا به صورت کبابی تهیه می شود و به همراه سبزیجات تازه سرو می گردد تا تجربه ای لذیذ و سالم را فراهم کند. در اینجا طرز تهیه ماهی سالمون با رویه خردل را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم :

  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • موسیر ۱ عدد بزرگ
  • سرکه قرمز ۱/۴ پیمانه
  • سس خردل ۱/۴ پیمانه
  • شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • ماهی سالمون ۱ تکه
  • شاهی ۱ مشت
  • لیمو ۱ عدد

طرز تهیه:

گریل فر را روشن کنید(اگر دستگاه باربیکیو دارید از آن هم می توانید استفاده کنید). در قابلمه ی کوچکی، روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیر را در آن ریخته و برای حدود ۳ دقیقه تا نرم شود، تفت دهید.

سرکه را اضافه کرده و برای ۱ دقیقه حرارت دهید تا کمی از آن تبخیر شود.

سس خردل و شکر قهوه ای را اضافه کنید و برای ۱ دقیقه ی دیگر مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و مواد را از روی حرارت بردارید.

در سینی فر فویل آلومینیومی پهن کرده و فیله های سالمون را روی آن بگذارید. به فیله ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

نصف پیمانه از مواد رویه را با قلمو روی فیله ها بمالید. فیله های را برای حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه تا مغز پخت شوند، گریل کنید. بقیه ی مواد رویه را هم در حین پخت روی فیله ها بزنید.

ماهی سالمون را به همراه برگ های شاهی و برش های لیمو سرو کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی سالمون با رویه خردل:

موسیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید. از یک تکه فیله ی سالمون به وزن تقریبا ۱۴۰۰ گرم استفاده کنید. پوست آن را جدا کرده و آن را به ۸ قسمت تقسیم کنید.

تقریبا به ۳۵۰ گرم شاهی نیاز دارید. ساقه های کلفت آن ها را جدا کنید. لیمو را قاچ کنید.

Capture 6

طرز تهیه رولت خامه‌ای با توت فرنگی خوشمزه و ساده

Capture 4

طرز تهیه خوشمزه‌ ترین خوراک مرغ و لوبیا قرمز بلغاری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا