مافین ها همیشه جزو شیرینی های پرطرفدار محسوب می شوند، در این مطلب هم طرز تهیه مافین گردو و شکلات سفید را برای شما آموزش داده ایم، امیدواریم از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- کره نرم 185 گرم
- شکر قهوهای 100 گرم
- زرده تخم مرغ2 عدد
- اسانس وانیل1 قاشق چایخوری
- آرد 200 گرم
- پودرکاکائو 25 گرم
- سفیدة تخم مرغ همزده 2 عدد
- گردوی ریز خرد کرده 100 گرم
- مارمالاد (به دلخواه) برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم رویه:
- کره نرم 2 قاشق سوپخوری
- شکلات سفید خرد کرده 150 گرم
طرز تهیه:
کره و شکر قهوهای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زرده تخممرغها و وانیل را بیفزائید و هم بزنید.حالا مخلوط الک کرده آرد و پودر کاکائو را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بهدست آید. سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید، آن را به شکل توپ درآورید و در مرکزش حفرهای ایجاد نمائید. اینک توپهای خمیری را ابتدا در سفیده تخممرغ و سپس در گردو بغلتانید و در کپسولهای کوچک مافین قرار دهید.
آنگاه کپسولهای پر کرده را در سینی شیرینیپزی بچینید و سینی را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید. حالا مافینها را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید.همینکه مافینها خنک شدند، حفره وسط آنها را با مواد رویه پر کنید و با مارمالاد بیارائید.
طرز تهیه مواد رویه:
کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش (بن ماری) آب کنید.
ارسال دیدگاه