طرز تهیه مافین گردو و شکلات سفید خوشمزه و آسان

چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 155

مافین‌ها از جمله شیرینی‌های محبوب هستند و طرز تهیه مافین گردو و شکلات سفید یکی از بهترین گزینه‌ها برای علاقه‌مندان به دسرهای خوشمزه می‌باشد. با ما همراه باشید تا این دستور پخت ساده و لذیذ را یاد بگیرید.

مواد لازم:

  • کره نرم 185 گرم
  • شکر قهوه‌ای 100 گرم
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
  • آرد 200 گرم
  • پودر کاکائو 25 گرم
  • سفیده تخم‌مرغ همزده 2 عدد
  • گردوی ریز خرد کرده 100 گرم
  • مارمالاد (به دلخواه) برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم رویه:

  • کره نرم 2 قاشق سوپخوری
  • شکلات سفید خرد کرده 150 گرم

طرز تهیه:

کره و شکر قهوه‌ای را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط آرد و پودر کاکائو را که الک کرده‌اید، به مخلوط اضافه کنید و تا زمانی که خمیر یکدستی به‌دست آید، هم بزنید. خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

پس از یک ساعت، از خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و به شکل توپ درآورید و در وسط آن حفره‌ای ایجاد کنید. توپ‌های خمیری را در سفیده تخم‌مرغ و سپس در گردو بغلتانید و در کپسول‌های مافین قرار دهید. کپسول‌های پر شده را در سینی شیرینی‌پزی بچینید و سینی را در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید. مافین‌ها را به مدت 8-10 دقیقه بپزید. بعد از اینکه مافین‌ها خنک شدند، حفره‌های وسط آن‌ها را با مواد رویه پر کرده و با مارمالاد تزئین کنید.

طرز تهیه مواد رویه: کره و شکلات را در ظرفی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش (بن ماری) آب کنید.

Capture 125

طرز تهیه کاری گوشت و نخود لذیذ و سالم برای شما

Capture 16

طرز تهیه پیراشکی مرغ و جوجه کباب پنیری خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا