مافینها از جمله شیرینیهای محبوب هستند و طرز تهیه مافین گردو و شکلات سفید یکی از بهترین گزینهها برای علاقهمندان به دسرهای خوشمزه میباشد. با ما همراه باشید تا این دستور پخت ساده و لذیذ را یاد بگیرید.
مواد لازم:
- کره نرم 185 گرم
- شکر قهوهای 100 گرم
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
- آرد 200 گرم
- پودر کاکائو 25 گرم
- سفیده تخممرغ همزده 2 عدد
- گردوی ریز خرد کرده 100 گرم
- مارمالاد (به دلخواه) برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم رویه:
- کره نرم 2 قاشق سوپخوری
- شکلات سفید خرد کرده 150 گرم
طرز تهیه:
کره و شکر قهوهای را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس زرده تخممرغها و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط آرد و پودر کاکائو را که الک کردهاید، به مخلوط اضافه کنید و تا زمانی که خمیر یکدستی بهدست آید، هم بزنید. خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
پس از یک ساعت، از خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و به شکل توپ درآورید و در وسط آن حفرهای ایجاد کنید. توپهای خمیری را در سفیده تخممرغ و سپس در گردو بغلتانید و در کپسولهای مافین قرار دهید. کپسولهای پر شده را در سینی شیرینیپزی بچینید و سینی را در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید. مافینها را به مدت 8-10 دقیقه بپزید. بعد از اینکه مافینها خنک شدند، حفرههای وسط آنها را با مواد رویه پر کرده و با مارمالاد تزئین کنید.
طرز تهیه مواد رویه: کره و شکلات را در ظرفی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش (بن ماری) آب کنید.
ارسال دیدگاه