مناسب ترین کیکی که می تونین برای روزهای سرد پاییزی درست کنین مافین کدو حلواییه. کدو حلوایی یه میوه زمستونیه اما می تونید توی فصل های دیگه سال هم از کنسروش استفاده کنید. با دستور تهیه مافین کدو حلوایی یه صبحانه خوشمزه و دلچسب پاییزی برای خودتون درست کنید. حتی می تونید شیرینی کیک رو به سلیقه خودتون کمتر کنید.
مواد مورد نیاز مافین کدو حلوایی:
- ۱ و نیم پیمانه آرد
- ۱ پیمانه شکر قهوه ای
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
- ½ قاشق چای خوری نمک دریا
- ۱ قاشق چای خوری دارچین
- ¼ قاشق چای خوری جوز هندی
- ۱/۸ قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
- ۲ عدد تخم مرغ
- ½ پیمانه شیر کامل
- ۱ پیمانه پوره کدو حلوایی
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و ۱۲ کاغذ مافین را در قالب ها قرار دهید. اگر کاغذ مافین ندارید داخل قالب را چرب کنید.
آرد، شکر قهوه ای، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز هندی و زنجبیل آسیاب شده را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ، شیر و پوره کدو را مخلوط کنید.
مواد خشک را خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. و همچنین مواد مرطوب را هم خوب هم بزنید.
مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید.
هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
مواد آماده شده را داخل کاپ ها مافین بریزید.۳/۴ کاپ ها را پر کنید. سپس قالب را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.
مافین ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه سرد شود. اگر مافین ها داغ باشد به قالب می چسبد.
نکته: این کیک را می توانید بدون گلوتن هم درست کنید. به عنوان مثال می توانید از آرد بدون گلوتن استفاده کنید.
ارسال دیدگاه