طرز تهیه لواشک کیوی خوشمزه و ساده

دوشنبه 18 فروردین 1404 آشپزی
طرز تهیه لواشک کیوی

لواشک کیوی یکی از تنقلات خوشمزه و سالم است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. این دسر خوشمزه با طعم ترش و شیرینش می‌تواند شما را به یاد فصل‌های گرم سال بیاندازد. در ادامه، طرز تهیه این دسر خوشمزه را برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم:

  • کیوی: ۲ کیلو گرم
  • شکر: به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه:

ابتدا کیوی را پوست کنده و ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. ابتدا کیوی آب می‌اندازد و با همان آب پخته و نرم می‌شود. اگر کیوی ترش بود و لواشک کیوی ترش دوست دارید، نیاز به اضافه کردن شکر ندارد. در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید.

وقتی آب آن تبخیر شد، با گوشت کوب آن را له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید. مایه لواشک کیوی را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود. می‌توانید از دستگاه‌های مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کرده‌اید، استفاده کنید. سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک کیوی خشک شود. حتی می‌توانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله (روی پایه به فاصله ۱۱ سانتی متری) روی بخاری بگذارید یا روی رادیاتور شوفاژ قرار دهید تا لواشک کیوی خشک شود. بعد از خشک شدن، با قیچی به شکل دلخواه ببرید.

نکته: برای داشتن طعمی بهتر، می‌توانید از کیوی‌های رسیده و شیرین استفاده کنید.

7 افسانه اشتباه درباره ماکارونی

طرز تهیه ماکارونی با مرغ، قارچ و پنیر خوشمزه

دستور پخت غذای سریع با مرغ به ۳ روش

طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی: دستور پخت خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا