طرز تهیه قزل آلا با بادام و جعفری

سه‌شنبه 11 آبان 1400 آشپزی
ماهی قزل آلا

ماهی قزل آلا با بادام و جعفری از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

بادام بو داده سسی متفاوت و خوش عطر برای روی ماهی است. برای داشتن شامی سبک تر، ماهی ها را به همراه سبزیجات و برش های لیمو میل کنید.

طرز تهیه قزل آلا با بادام و جعفری

 مواد لازم :

  •     روغن زیتون به میزان لازم
  •     نمک  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     ماهی قزل آلا  ۴ تکه
  •     بادام  ۸۵ گرم
  •     برگ جعفری تازه  ۱ پیمانه
  •    لیمو ۲ عدد 

 

طرز تهیه قزل آلا :

1-در ماهیتابه ای نچسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید.

2-به فیله های ماهی کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. با احتیاط ۲ عدد از فیله ها را در ماهیتابه بگذارید(پوست آن ها رو به بالا باشد).

3-درجه حرارت را به متوسط کاهش دهید و فیله ها را برای حدود ۴ تا ۵ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، بپزید. با احتیاط آن ها را برگردانید و آن ها را برای حدود ۲ دقیقه دیگر تا مغز پخت شوند، بپزید.

4-آن ها را از ماهیتابه خارج کرده، ماهیتابه را تمیز کرده و فیله های باقیمانده را بپزید.

5-بعد از پخت ماهی ها، ماهیتابه را تمیز کنید، ۱ قاشق غذاخوری به علاوه ی یک قاشق چای خوری روغن زیتون را به همراه بادام ها در آن بریزید و آن ها را برای حدود ۱ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، تفت دهید.

6-ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و فورا جعفری خرد شده و رنده پوست لیمو ها را به آن ها اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.

7-آب لیمو ها را اضافه کرده و مواد را روی حرارت گذاشته و هم بزنید. وقتی سس شروع به قل زدن کرد، آن را از روی حرارت برداشته، روی ماهی ها ریخته و سرو کنید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی قزل آلا با بادام و جعفری:

 

1– از ۴ عدد فیله ماهی قزل آلا استفاده کنید.

2– از بادام بدون پوست استفاده کنید، آن ها را خرد کنید.

3– برگ های جعفری را درشت خرد کنید.

4– پوست لیمو ها را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید.
طرز تهیه قزل آلا با بادام و جعفری
Capture 12

ماهی قزل آلا با بادام و جعفری از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. بادام بو داده سسی متفاوت و خوش عطر برای روی ماهی است. برای داشتن شامی سبک تر، ماهی ها را به همراه سبزیجات و برش های لیمو میل کنید.

کلمات کلیدی: قزل الا

زمان کل: PT0H09M

اجزاء دستورالعمل:

deser zhapony

دسر ژاپنی/ طرز تهیه دسر خوشمزه ژاپنی

سوپ میگو

طرز تهیه سوپ میگو کوبایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا