
طرز تهیه قایرمه یا کنگر سوخاری غذای محلی کردستان
قایرمه یا کنگر سوخاری یک غذای محلی منطقه کردستان :
با هم بریم برای طرز تهیه قایرمه یا کنگر سوخاری غذای محلی کردستان وقتی برای اولین بار غذای قایرمه یا کنگر سوخاری را می بینید تصور می کنید که یک پیش غذای فرنگی است.
ولی در واقع این یک غذای سنتی منطقه کردستان است که در اوایل سال و با رویدن کنگر در طبیعت آن را تهیه می کنند.
و یک غذای محلی خوشمزه است که با کنگر درست می شود و در فصولی که کنگر یافت نشود این غذا را با کرفس درست می کنند .
در این منطقه این غذا را با کته یا نان سرو می کنند .
یکی از دلچسب ترین غذاهای محلی سنندج، قایرمه یا همان کنگر سوخاری است.
جمع کردن کنگر از دل طبیعت و تهیه این غذاخوشمزه را در بهار آینده تجربه کنید.
مواد لازم جهت تهیه قایرمه یا کنگر سوخاری :
کنگر یا کرفس: ۱ کیلو
آرد: ۱۲۵ گرم
نمک طبیعی و فلفل: به مقدار لازم
زیره: ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
آب یا شیر: نصف پیمانه
کره: ۳ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده: ۳ قاشق سوپخوری
روغن کنجد: به مقدار لازم

طرز تهیه قایرمه یا کنگر سوخاری غذای محلی کردستان
طرز تهیه قایرمه یا کنگر سوخاری :
بعد از تهیه کنگر تیغ های کنگر را بگیرید و آنرا بشویید، سپس آنرا قطعه قطعه کنید.
در صورنی که کنگر یافت نشود با کرفس این غذا را تهیه کنید
آرد را در ظرفی ریخته و نمک، فلفل، زیره سیاه و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید.
سپس در ظرف دیگری تخم مرغ، شیر، روغن و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید،
سپس به مخلوط آرد اضافه کرده و هم بزنید تا مایهای به غلیظ بدست آید.
سپس کنگرها را داخل خمیر بریزید و تک تک در روغن سرخ کرده و با کته و ماست چکیده سرو نمایید.
ارسال دیدگاه