در این مطلب طرز تهیه فیله ماهی با سس پیاز رابه شما آموزش داده ایم. ماهی منبع غنی ویتامین دی، امگا ۳، پروتئین و مواد معدنی مختلف است. خوردن یک وعده ماهی در هر هفته، از بدنتان در برابر حملات قلبی محافظت میکند و سبب تنظیم فشار خون و تقویت مغز میشود.گاهی تصمیم دارید غذایی با ماهی درست کنید که هم سریع باشد و هم خوشمزه ولی چیزی در ذهنتان نیست. در این فکر هم هستید که از روشهای معمولی پختن ماهی فاصله بگیرید.میتوانید برای طعمدار کردن ماهیها از انواع سسها استفاده کنید.
مواد مورد نیاز:
- فیله ماهی: 4 عدد
- پیازچه (خرد شده): 100 گرم
- پودر سیر: 1 ق چ
- آب لیمو ترش: 1 ق س
- روغن مایع، نمک و فلفل: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس پیاز:
- پیاز قرمز (خلالی خرد شده): 2 عدد
- گوجه گیلاسی (خرد شده): 6 عدد
- استاک ماهی: 150 میلی لیتر
- سرکه قرمز: 2 ق س
- شکر: 2 ق س
- آرد ذرت: 1 ق س
- آب لیموترش: 1 تا 2 ق س
- آب: 2 ق س
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: 2 ق س
روش پخت:
نمک، فلفل، پودر سیر و آب لیموترش را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. سپس فیله ماهی را درون آن قرار داده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
تابه نسوزی را روی حرارت قرار داده، سپس روغن را درون تابه گرم کنید و ماهی را داخل آن سرخ کنید.
برای تهیه سس؛ پیاز را درون کاسه ای ریخته و آب لیموترش را به آن اضافه و مخلوط کنید. درون تابه ای روغن را گرم کرده، سپس مخلوط پیاز و گوجه گیلاسی را داخل آن ریخته و به مدت 4 دقیقه تفت دهید.
بعد سرکه و شکر را به آن افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس استاک ماهی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم حدود 9 دقیقه بپزید.
بعد آرد ذرت را با آّرد مخلوط کرده و به سس اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
ماهی سرخ شده را با سس پیاز، فلفل و پیازچه (قسمت سبز) تزیین و سرو کنید.
برای تهیه استاک ماهی:استخوان و پوست ماهی را همراه با 1 حبه سیر، 1 عدد پیاز و برگ بو درون قابلمه ای حاوی 2 پیمانه آب ریخته و بگذارید تا بپزد.
(بعد از 20 دقیقه دوسوم پیمانه آب باقی خواهدماند). سپس آن را از صافی رد کرده و استفاده کنید.
ارسال دیدگاه