طرز تهیه فوگاس نان زیتون فرانسوی خوشمزه و خاص

شنبه 6 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 86

فوگاس نان زیتون فرانسوی، نانی بسیار خوشمزه و ویژه است که می‌توانید با ترکیبات مختلف آن را تهیه کنید. این نان با طعم لذیذ زیتون و ادویه‌های معطر، گزینه‌ای عالی برای سرو در مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست. در ادامه با طرز تهیه فوگاس نان زیتون فرانسوی آشنا خواهیم شد.

مواد لازم:

  • ۳ الی ۳/۵ لیوان آرد
  • ۱ لیوان آب ولرم
  • ۲ قاشق مربا خوری پودر خمیر مایه فوری
  • ۱ قاشق مربا خوری نمک
  • ۱ قاشق مربا خوری شکر
  • ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • زیتون سیاه و سبز
  • آویشن تازه یا خشک

طرز تهیه:

ابتدا ۳ لیوان آرد، نمک، شکر و پودر خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. وسط خمیر را شبیه حوض باز کرده و آب و روغن زیتون را وسط حوض ریخته و شروع به مخلوط کردن و ورز دادن خمیر کنید. آنقدر ورز دهید تا خمیری صاف و نچسب بدست آید. اگر خمیرتان حالت چسبنده و آبکی داشت، باقی آرد را اضافه کنید. خمیر آماده شده را بپوشانید و در مکانی گرم قرار دهید تا ور بیاید.

وقتی حجم خمیر دو برابر شد، دوباره ورز داده و به دو قسمت تقسیم کنید. هر عدد از خمیرها را به شکل برگ باز کرده و با چاقو خطوطی شبیه عکس رویش ایجاد کنید. قسمت‌هایی که بریده‌اید را بوسیله انگشتانتان کمی باز کنید. روی خمیر را بوسیله قلموی آشپزی روغن زیتون مالیده و رویش تکه‌های زیتون قرار دهید. سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ قرار دهید تا زیر و روی نان طلایی شود. وقتی نان‌های داغ را از فر خارج کردید، دوباره روغن زیتون مالیده و آویشن رویش بپاشید. نان را داغ سرو کنید.

نکته: می‌توانید به جای زیتون از زیره، شوید یا گوجه خشک نیز استفاده کنید تا طعم جدیدی به نان ببخشید.

Capture 88

طرز تهیه چیز کیک هویج خوشمزه و خاص

Capture 85

آموزش طرز تهیه تخم مرغ لقمه ای سریع و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا