فواید و روش تهیه عصرانه خوشمزه و سالم

دوشنبه 5 خرداد 1404 آشپزی
تهیه عصرانه و فواید آن آشپزی

خوردن عصرانه توسط بسیاری از متخصصان تغذیه توصیه می‌شود، زیرا این وعده غذایی می‌تواند انرژی از دست رفته شما در بین دو وعده غذایی را بازگرداند. با این حال، انتخاب غذایی مناسب برای این میان وعده نکته مهمی است.

بهترین مواد غذایی و زمان خوردن عصرانه

مصرف میان وعده برای کودکان، افراد لاغر، ورزشکاران و زنان باردار توصیه می‌شود و معمولاً بین وعده‌های اصلی غذا خورده می‌شود.

فواید خوردن عصرانه

عصرانه معمولاً بین ناهار و شام مصرف می‌شود و به عنوان مثال می‌تواند شامل بستنی، نان و پنیر، کیک، شیرینی، انواع میوه و دسرها باشد. البته در مصرف این میان وعده‌ها باید احتیاط کرد تا دچار چاقی نشوید. به عنوان مثال، کیک‌های شکلاتی بیشترین کالری را دارند. مصرف میوه‌هایی نظیر آلبالو و سیب که شیرینی کمتری دارند توصیه می‌شود.

مصرف نان به دلیل اینکه سرشار از غلات است و پنیر به همراه مربا و گردو یا سبزیجات مناسب می‌باشد. برای سرو، آن را می‌توان با میوه‌های آبدار مانند هندوانه ترکیب کرد.

نان عصرانه

بهار اسدی

مواد مورد نیاز

  • آرد: حدود 500 گرم
  • روغن مایع: 50 گرم
  • شیر ولرم: 1 پیمانه
  • شکر: 50 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • مایه خمیر فوری: 1 قاشق سوپخوری
  • نمک: یک چهارم قاشق سوپخوری
  • مارمالاد دلخواه: به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق سوپخوری
  • کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه عصرانه و فواید آن

روش پخت

  1. مایه خمیر فوری، نصف پیمانه شیر ولرم و 1 قاشق چای‌خوری شکر را با هم مخلوط کرده و در محیط گرم بگذارید تا مایه خمیر عمل بیاید.
  2. درون کاسه ای دیگر بقیه شیر ولرم، بقیه شکر و تخم مرغ را ریخته و با همزن دستی بزنید تا مخلوط شود.
  3. روغن مایع، نمک و مقداری آرد را به مواد افزوده و مخلوط کنید. سپس مایه خمیر عمل آمده را ریخته و بقیه آرد را به تدریج افزوده و با مشت دست مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آید.
  4. خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید. سپس در کاسه ای 1 قاشق روغن ریخته و خمیر را داخل آن قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در محیط گرم استراحت دهید.
  5. از خمیر چانه‌های 100 گرمی جدا کنید و وسط هر یک از آن‌ها مقداری مارمالاد بگذارید و رول کنید.
  6. رول‌ها را در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید. سپس با زرده تخم مرغ و زعفران روی آن‌ها بمالید.
  7. سینی را در دمای 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 25 دقیقه درون فر قرار دهید تا طلایی شود.
چربی سوزی با نوشیدنی ساده

معجزه زنجبیل بر لاغری شکم و کاهش وزن

ترشی انبه

طرز تهیه ترشی‌انبه خوشمزه و معطر هندی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا