آموزش طرز تهیه شیشلیک در خانه به روشی ساده و خوشمزه

سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 10

برای طرز تهیه شیشلیک در خانه، ابتدا باید گوشت دنده گوساله یا گوسفند را انتخاب کنید. انتخاب گوشت تازه و ترد اهمیت زیادی دارد. به شما توصیه می‌شود که گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کرده و ۲۴ ساعت قبل از آماده‌سازی کباب، بگذارید بماند تا نرم شود.

گوشت را به اندازه‌های یکسان برش دهید. در یک کاسه، پیاز رنده شده، ماست، زعفران دم‌کرده، آبلیمو، روغن و کمی فلفل را ترکیب کنید. سپس گوشت را در این مخلوط بخوابانید و حداقل یک شب بگذارید. پس از استراحت، گوشت‌ها را به سیخ بکشید و بین هر دو قطعه یک تکه کوچک دنبه قرار دهید.

در هنگام کباب کردن از زغال استفاده کنید، اما در صورت عدم دسترسی، می‌توانید شیشلیک‌ها را در فر یا روی اجاق با حرارت متوسط تهیه کنید. شیشلیک‌ها را پس از آماده شدن با برنج زعفرانی، کره، گوجه کبابی، فلفل سبز کبابی و برش‌های لیموی تازه سرو نمایید. بهترین نوشیدنی برای این کباب دوغ است.

نحوه پخت شیشلیک در فر: دنده‌ها را از یخچال خارج کرده، سس باربیکیو یا سس گوجه‌فرنگی را روی آن‌ها بریزید و خوب مخلوط کنید. سینی فر را چرب کرده و دنده‌ها را داخل آن قرار دهید و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه بپزید تا خوب برشته و طلایی شوند.

نحوه پخت شیشلیک در باربیکیو: دنده‌ها را به سیخ بزنید و باربیکیو را روشن کنید. کباب را روی شعله ملایم بگذارید تا بپزد.

نکاتی برای پخت شیشلیک: کباب‌ها باید در حین پخت زیاد خشک نشوند. اگر زمان کافی ندارید، می‌توانید به جای ۲۴ ساعت، دنده‌ها را یک ساعت در ظرفی که مقداری کیوی له‌شده دارد، قرار دهید. از جوشاندن دنده‌ها قبل از سیخ کشیدن خودداری کنید، زیرا این کار باعث سفت شدن آن‌ها می‌شود. همچنین، گوشت را به قطر دو سانتیمتر برش دهید و شکل آن نیاز به نظم خاصی ندارد.

Capture 2

آموزش طرز تهیه شکلات بار خوشمزه و ساده

Capture 151

طرز تهیه مرغ سوخاری طعمدار خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا